Výsledky hlasování: Chat chci

Hlasující
30. Nemůžete hlasovat
  • Nahore, jako to je ted

11 36.67%
  • Dole, jako to bylo drive

11 36.67%
  • Je mi to jedno

8 26.67%
Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 44

Téma: Chat nahore nebo dole?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Ja by som ho vratil dole... ale to je len subjektivny nazor... forum je dolezitejsie, a takto si to vsetci ulahcia - do fora pojde toho malo, a zaserie sa chat...

Já osobně ač jsem tam moc nepřispíval bych jej raději viděl nahoře, jak je teď, protože to je jeden z důvodů, proč jsem ho nepoužil, když byl až úplně dole. Jestli to správně chápu, tak chat by měl sloužit na nějakou rychlou zprávu, případně nedůležitý pokec, pro který není potřeba vytvářet téma. Pak si myslím, že je nynější horní umístění lepší.

Citace Původně odeslal smiler Zobrazit příspěvek
    Jestli to správně chápu, tak chat by měl sloužit na nějakou rychlou zprávu, případně nedůležitý pokec, pro který není potřeba vytvářet téma. Pak si myslím, že je nynější horní umístění lepší.
    Právě proto, že slouží k probírání méně důležitých věcí, nevidím vůbec žádnej smysl koukat na něj jako hned na první věc, když se naloguju. A následně muset rolovat dolů, abych se mrknul, co je za nová témata nebo posty. Vždycky je přece lepší řadit věci podle důležitosti od těch podstatných nebo aktuálních až po marginální, směrem od shora dolů.

Osobně bych se teda přimlouval za návrat k původnímu umístění, i když je jasný, že je to otázka zvyku. Hlavně aby to vyhovovalo většině... když chytnu správnej rolovací grif při nalogování na Sázkaře, bude to za týden jedno...

Ahoj. Po tom co se chat přehodil dolů se mně totálně rozpadlo struktura, orámování jednotlivých přísvěvků v tématech. Nevíte čím to je?

Podobná témata

1. Football nebo Soccer
    By Frick in forum Fotbal / Soccer
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 31.08.2011, 18:54
  2. Bayern na startu: válec nebo propadák?
    By Emir in forum Fotbal / Soccer
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 20.10.2010, 21:00
  3. Chat
    By Orbital in forum sazkar.net
    Odpovědí: 32
    Poslední příspěvek: 27.01.2009, 12:53
  4. Chyba nebo neco jinyho?
    By Orbital in forum Co se jinam nevešlo
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 23.08.2007, 12:52
  5. Stesti nebo smula