Když Znojmo vypadlo tady z toho českýho bordelu, tak jsem jim to po zkušenostech s loňskou sezónou schvaloval. Ale pokud jsou na štíru se statistikama o utkání, tak mě to ani nepřekvapuje, holt to zcivilozování bude nějaký čas ještě trvatKdo by si v lize mistrů vesmíru ČR(nejvyrovnanější, najzábavnější, prostě ta naše nejlepší) dělal s tím nějakou starost: když se 2. asistence blbě počítaly, tak je holt zrušili, teď už se opět počítají, ale jak snaživec Zamazal spočítal, tak u každého 5. gólu je chyba. Ale za Standou Šulcem s tím neměl opravdu chodit, Standu to pěkně rozparádilo, obtěžovalo, evidentně má na starosti jiné věci(některým tradičním klubům se nedaří zrovna podle přestav a hrát geniálně promyšlené 12 kolové Play-out před 50 diváky ještě někdy v červenci se nikomu nechce). Úplně mě tenhle pán rozsekal, místo aby se hledalo nějaké normální řešení: po zápase zpětně podle videa během pár minut korigovat, tak zas hrozil nějakými tresty, protože si někdo neplní své povinnosti, patrně rozhodčí...
Takové Švédsko, ale i stále podceňované Švýcarsko jsou ohledně statistik úplně jinde, když k tomu člověk přičte i promakaný systém soutěží, který se nemění téměř každý rok(pikantní je kvůli kterým klubům se ta naše sračkoliga naposledy rozšiřovala na současných z hlediska kvality neúnosných 14), tak už se nemůžu dočkat až nás konečně začnou o třídu přehrávat i na ledě, což už se pomalu samozřejmě děje. Ale máme šanci, hokej se v poslední době hodně vyrovnává, ale umět alespoň bruslit a hrát do těla je podmínkou, ale šance pořád je, ti borci co dostávají na juniorských šampionátech až desetigólové příděly se ještě zvednou, v dospělém hokeji se to postupně srovná
Pokud má někdo něco k tématu, tak ať tento příspěvek přeskočí![]()

Odpověď s citací