Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 136

Téma: Pidikurz s hodnotou

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Neni to pidikurz, ale řekl bych, že 1,50 neni z kurzů, který by tu většina z vás hrála ráda. Konkrétně je tento kurz na výhru Sparty nad Mladou Boleslaví. První přivítá doma posledního. myslím, že není tolik soutěží, kde by vám nabídli takovýto kurz. Sparta doma s Boleslaví od jejího vstupu do ELH v sezoně 2008/09 neztratila ani bodík. Osobně tady nevidim 33,3% šanci na to, že by Boleslav dnes bodovala. Tak 15-20%. Nebo se pletu?

Pozn.: Při poctivý linii s payoutem 100% by byl kurz na Spartu někde kolem 1,63, pokud by se Pinn "slitoval" a nabízel i 1x2, tak by se kurz pohyboval někde kolem 1,56, což by dávalo 35,9% na bodový zisk Bolky a 64,1% na výhru Sparty.

Citace Původně odeslal Frick Zobrazit příspěvek
    Neni to pidikurz, ale řekl bych, že 1,50 neni z kurzů, který by tu většina z vás hrála ráda. Konkrétně je tento kurz na výhru Sparty nad Mladou Boleslaví. První přivítá doma posledního. myslím, že není tolik soutěží, kde by vám nabídli takovýto kurz. Sparta doma s Boleslaví od jejího vstupu do ELH v sezoně 2008/09 neztratila ani bodík. Osobně tady nevidim 33,3% šanci na to, že by Boleslav dnes bodovala. Tak 15-20%. Nebo se pletu?

Pozn.: Při poctivý linii s payoutem 100% by byl kurz na Spartu někde kolem 1,63, pokud by se Pinn "slitoval" a nabízel i 1x2, tak by se kurz pohyboval někde kolem 1,56, což by dávalo 35,9% na bodový zisk Bolky a 64,1% na výhru Sparty.
    O extrémní vyrovnanosti extraligy vypovídá následující:
    Nejlepší týmy včetně Sparty dokázaly zvítězit ze 36 zápasů pouze 18x v normální hrací době.
    Nejhorší týmy M.B. a Slavia dokázaly zvítězit ze 36 zápasů 10x v normální hrací době.
    Není liga jako liga.
    Naposledy upravil CCCP; 08.01.2012 v 01:20. Důvod: oprava

Z čeho jsi dopočítal těch 1,63?
    Sparta Prague - Mlada Boleslav Betting Odds, Hockey - Extraliga
    Vydělil jsem 1,50 číslem 0,928, což je nejvyšší payout v nabídce (u Bodog). Na "simulaci Pinnu" jsem pak férovou hladinu vynásobil 0,962, což je payout, který Pinn nabízí u 1x2 sázek na Elitserien.

Samozřejmě, je mi jasný, že tyhle nízký kurzy často nevycházej, nicméně k tomu přistupuju i tak, že u Sparty bylo překvapenímu učiněno zadost, když ve čtvrtek nedokázala porazit za 3 body Třinec, když byl na ní kurz 1,81. Je to lídr tabulky a ten by doma 2x za sebou ztratit prostě neměl, zvlášť když soupeři byli z lehčích. Ovšem tedy je pravda, že na Spartu bych proti Třinci nesázel - ta serie neproher Třince na Spartě je unikum. Tak i třeba to beru tak, že když jedna tradice byla zachována, zůstane zachována i ta delší.

nejlepsi dneska bylo jak zaruba povidal ze angola vede nad usa 23-15 nekdy vodpoledne a vono to nebylo skore ale zacatek utkani. jinak by me zajimalo kdo mel jakou lajnu hcp , ja -51,5 za @1,85 .jinde mi nejde vycist na jakym hcp se to ustalilo, pac je vsechno preskrtany. jestli to neskoncilo pak nekde u -56,5 .
    jinak value maj pidikurzy proti tymum vb , hazena, vodni polo ,basket, volejbal . tam ale hraju radsi ty hcp co favorit i pokryje.tam value vidim jeste furt i u mensiho kurzu kdyz je nekde nizsi hcp.
    akorat vodni polo mi prijde ze vb vo tolik neprohraje kdyz tam daj treba - 11,5 .

Pravidla přispívání