Pre admina alebo Orbitala, potom zmažte linky v texte, netreba aby ten chlap mal reklamu.
Do spamu mi prišiel mail od toho prefláknutého Patrika, chcel som to automaticky vyhodiť lebo som myslel že je to k rulete ale nakoniec som ako idiot klikol na odkaz v tom maile a pol hodinu vydržal s úžasom pozerať na video kde Patrik Kudláč (uviedol plné meno) robí nábor do nejakého nového MLM kde produktom je nejaký Video Messenger. Stavil by som 100 dolárov že za pol roka nájde toľko idiotov že bude dolárový milionár. To je sila ako sa to točí stále dookola. Každý vie že zarobí len ten navrchu a predsa furt do toho idú![]()
Prikladám v plnom znení,,,,,
Ahoj chlape,
vyděláno zatím za první 3 měsíce už přes 10.000 dolarů (tedy cca 62.000,-Kč/měsíc) A to je jen začátekopravdu není třeba mít denně přes 10.000,-Kč aby jsi byl v pohodě!
Posílám ti taky ještě nový záznam ohledně pasivního příjmu za sezení u počítače... záznam jsem dělal pro kamaráda... za ty 3 měsíce jsou jasné a hmatatelné výsledky! Naprostá pecka! Nic nemusím dělat a peníze mi chodí každý den na účet jak je tam vidět!
Líbí se to stále více lidem, v Evropě je to na samém začátku a bude brzy vysílat i Slovensko a Polsko, Německo, Francie, Anglie a Itálie. Neznám nic lehčího Taková příležitost nechodí často! Když budeš mít dotazy tak mi napiš nebo zavolej. Telefon je na mém blogu i na záznamu.
http://1512023.livebroadcast.talkfusion ... lPkLupf3y1
do Enter Guest Name napiš své jméno bez diakritiky nebo 4 písmena __________________________________________________ __________________________________________________ _
Do uzavřené skupiny šachoruletních hráčů, kteří pracují s podpůrnými sázkami nové členy ještě stále nabírám. Minulý týden byl další sraz s hráči. Kdyžtak koukni na můj blog a uvidíš: http://www.muzemevsichni.blog.cz
NOVÉ VÝSLEDKY - MATEMATIKOU K PENĚZŮM! Měj se fajn, Patrik
PS: na blogu je můj VIDEOKOMENTÁŘ a jsou tam screeny ze skupiny kde je vidět diskuze hráčů a výsledky, hraji pouze na reálném účtu (žádné free) a hry nahrávám pro ostatní členy.=