ja te vubec nestiram smarja
si to beres moc osobne - mas nazory, ktery jsou mimo a rikam ti proc jsou mimo
moje nazory jsou jiste taky mimo a jen cekam na argumenty
vubec do toho neplet sebe samyho... ty nejsi pouze tvoje nazory, ty jsi taky velmi snazivy chlapec jaks to ted popsal a proto se ti svet asi odmeni, kdyz vytrvas a je mi to samozrejme sympaticky ackoliv to neni az tak uplne muj byznys

co delam? emigrace je ti malo? to ze kupuju silene podniky jako pizzerie? nebo ze se snazim do brazilie natahnout nejschopnejsi lidi (tj. ty co jsou pripraveni se vzdat vsech pohodli ted, aby jim to nebylo vyrvano z rukou za cas)? to, ze jednomu 20 letymu klukovi, kterej svorc je musim jednak koupit i letenku aby tam dojel a jednak se postarat o jeho matku a podobny srandy... jen aby to cely zacvaklo, takze jsem z toho uz dost psychicky vycerpanej

takovejc veci je serife strasny mnozstvi... fakticky v posledni dobe nedelam na nicem jinym nez na spousteni clunu na tomhle Titanicu... a dost tech clunu se prevrhava, ale to se neda nic delat

nic z tech veci neni "muj sen", ja nechci nic... mozna bejt sam a pit caj... a v poslednich dnes sem narazil na kindle.... tak este tam mit asi kindle s knizkama, ale na to prijde cas ve stari kdyz nas dejiny nesemelou... a s kindlem kecam a i s tim cajem kecam kecam vlastne vubec, cely me to ohromne bavi, i kdyz jsme na pokraji zkazy... nelze nic nedelat, nebo "si jen tak zit", clovek a rek bych chlap ma odpovednost vuci realite a pokud ji neprijme tak ho zevnitr sezere existencialni uzkost