Citace Původně odeslal CCCP
Citace Původně odeslal serif
Sance na krach CR je jak sam pises 1-2% ........ to se stebou klidne vsadim, ze CR do 5 let nezkrachuje
Šerife, vsadit se. že ČR do 5 let krachne, je opět velice blbá investice. Orbi píše pravděpodobnost 1-2%. Takže to zprůměrujeme a uděláme férový kurs 1,015 na to, že ČR do 5 let nekrachne. Pokud ČR do 5 let nekrachne, získáš za 5 let ze 100.000 pouze 1.500.
To už máš výhodnější si koupit ty dluhopisy než uzavírat tuhle sázku.
investice by to byla prave dobra kdybysme se vsadili tak jak se to dela kdyz se jen tak mezi sebou lidi sazijou. To znamena pri kurzu 2 =value jak svina Ale to sem jen tak rekl, vim, ze s orbim uz se tady chtel sazet i nekde predemnou a orbi do teho nikdy nesel. Btw orbi, ja sem se stebou chtel sazet poprve, asi si me s nekym pletes....

Orbi - Tady ty tvoje teorie nejsou vubec nerealny, dokonce bych rekl, ze mas pravdu, ale v nejblizsi dobe k nim zatim nedojde. Nebo v jakym casovym horizontu ty tady prorokujes? Jinak tedka svorc nejsu, svorc sem byl driv kdyz sem to sjizdel v tipacu a nemel sem na poradny cigara a musel sem kourit startky, tedka uz mam na cigara, a na to co me bavi, coz je sazeni a arbovani, na nic vic zatim nemam to je jasny kdyz mi je 18 a mam z tvyho pohledu mizivy procento treba tvojeho banku, ale vystacim si a mam radost kdyz vidim, ze de fakt skoro z hovna neco malo udelat jak si mi tady uz kolikrat rikal, sice me tady porad stiras a picujes, ale kdyz nad tim pak kolikrat premyslim, tak mas hodne casto pravdu a ty tvoje prispevky tady porad neskutecne zeru Ale tedka by me zajimala jeste jedna vec. Je jasny, ze se to tady jednou posere. Co delas proto abys az ta chvile nastane prezil? Nekdo jako ty ma v zaloze urcite nejaky plan ne?