Chicago - Nashville ML NAS 2.57
Tohle je takovy zapas na hrane, Chicago pro me mirnym favs, ale ne o tolik, kolik je kurz. Rekneme 55:45. S kurzem pres 2.5 musim zkusit dat na Nashville.
Vcera dvakrat easy win, tak to ma byt.
Dneska me zaujalo:
Boston - Montreal ML MON 2.77
Rangers - Toronto ML TOR 2.35
Proc by se ted Habs nemohli rozjet k delsi snure, ze? Bruins zatim zadna slava a Habs by mohli byt pekne nabuzeni po vcerejsku. Podle highlights byla druha pulka proti Phile dost jednoznacna. Ten kurz me nedovoli to nevsadit.
Rangers jsou zatim tragicti a myslim, ze v tom budou pokracovat celou sezonu. Neverim jim. Maple Leafs je dnes udelaji.
Chicago - Nashville ML NAS 2.57
Tohle je takovy zapas na hrane, Chicago pro me mirnym favs, ale ne o tolik, kolik je kurz. Rekneme 55:45. S kurzem pres 2.5 musim zkusit dat na Nashville.
dnesnu noc hram len Florida - Winnipeg over 2.140
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
V noci vsechny 3 zapasy over, pekne Sequel. Vcera se ti dost darilo, co ? Doufam, ze jste se pekne napakovali na strelcic.
Nashville nevysel, ale sazka to byla spravna, kdyz to dotahli do prodlouzeni. Hezky zapas, skore jako na houpacce.
ano, vcera slusny den, obcas sa stane, ze naco clovek siahne, to padne![]()
Boston - Ottawa ML OTT 2.63
Serie Ottawy jednou skonci, uvidime, jestli to jeste dnes vyjde. Pro me je Ottawa mirny favorit.
vsetko ML
Carolina 2.160
Ottawa 2.050
Chicago 2.070
Prisel jsem zpatky na forum po tydnu vyplnenem praci, kdy nebyl na nic jineho cas a ziram tedy. Nejak se tady nemuzu rozkoukat. No nic, casem si urcite zvyknu.
Dlouho tady neni zadny post, tak zkusim jeden zapas na dnesek, cemu hodne verim:
Carolina - Montreal ML MON 2.07
Go Habs Go.
Zaujal me dnes nejvetsi dog - Ottawa v Pittsburghu. Kurs na ML 3.01? To je myslim nesmysl, jdu do toho. Sid je sice zpatky, ale jak ukazali posledne bluesmani, sam nikdo nic nevyhraje. Realne to je podle me 45-50% pro Senators.
Pittsburgh - Ottawa ML OTT 3.01
Pak jsem hodne zvedavy na Boston - Detroit. Sazet to ale nebudu. Jde do toho nekdo, treba do Overu?
Pak by mohli Habs vyhrat ve Philadephii, ale to je spis moje prani fanouska, no bet.
ja idem do overu Bostonu v Detroit, je tam kurz cez 2. obaja maju celkom slusnu formu, goly davaju, oba minulosezonne zapasy over.
no a paci sa mi este over na Washington - NY Rangers
Proc se dneska hrajou vsechny zapasy tak brzo? V americe je dnes naky svatek nebo neco ze?
Jenom taková blbůstka - nemůže se vyplatit hrát v NHL sázku na to, že jeden z týmů vyhraje o více gólů? Co jsem díval, tak složený kurz bývá tak kolem 1,80 a přijde mi, že těch zápasů končí více jak 55% o více gólů.
Po case jeden tip - Islanders - Ottawa ML Ottawa 2.01.
Toronto - New Jersey ML Toronto 2.03
Jets - Flyers - ML Jets 2.09
Pak mi dneska vychazi hodne overy - Tampa Bay - Anaheim; Nashville - Vancouver; Chicago - Detroit - vse Over 5.5.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |