to serif
na lajny je nejlepší proletět play by play z nhl.com
http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020020.HTM
pokud je někdo zraněnej tak trenér občas v předzápasovým preview nastíní jak bude pětky lepit, taky záleží na vývoji zápasu
to serif
na lajny je nejlepší proletět play by play z nhl.com
http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020020.HTM
pokud je někdo zraněnej tak trenér občas v předzápasovým preview nastíní jak bude pětky lepit, taky záleží na vývoji zápasu
sledování props tě naučí lépe číst hru
Žirů po boku Jardy pěkně roste
11 střel Callahana v uvodním zápase WTF
![]()
v LA vzniky 2 superúderný utoky
Koivu - Setoguchi - Heatley ....v Minnesotě můžou zapomenout na impotentní koncovku předešlých pětek
pro Laviny bude letošní rok hodně trpký, pořád nemuzu vydejchat Stewardíka !(
Pavelski po bodu Marlou a s Thorntonem pujde letos pod 3,00 ( uvodní výpis byl letos 4,20
![]()
sledování props tě naučí lépe číst hru
Doufam, zes hral Antropova, ja na zacatku sezony ty chybky v kurzech nemuzu potrestat a navic shooteri, ktere davam, tak mi strili o kolo pozdeji(Grab, Kennedy, dneska Pleky..). Dnes jsem u sledovani Jets koukal na podobne trapeni jako vcera predvedli Ostrovani. No sezona je dlouha, to se vycentruje... Treba uz to dnes nastartuje prave Omark, ktery za 6.5 opet zlakal.kurz na antropova, horcofa, omarka to jsou proste ulety
jj aspon ten Nik) jinak nim moc golove dnesni noc
![]()
dnes si urcite skusim Marchanda 3.70 a Peverleyho 4.40
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
suhlasim, tazko sa triafa, ked zapas skonci 1:1Původně odeslal dominator
![]()
Stávka je Nevýherná.
Typ stávky Kum
Vklad 3,00 Euro
MP 10% 0,30 Euro
Vklad + MP 10% 3,30 Euro
Celkový kurz 34,85
Možná výhra 104,55 Euro
Stav stávky Nevýherná
pč. ču. Stav Udalosť Tip Kurz
1. 17265 T.Plekanec (Win-Mon) 1 vyhrá (T.Plekanec (Win-Mon)) 3.30
2. 17278 C.Kunitz (Edm-Pit) 1 vyhrá (C.Kunitz (Edm-Pit)) 3.20
3. 17274 R.Nugent-Hop.(Edm-Pit) 1 vyhrá (R.Nugent-Hop.(Edm-Pit)) 3.30
Na dnes sa mi pozdava mladik Tyler Seguin v kurze 4,0 vo Fortune... Seguinovi sa darilo v priprave, aj prve dva zapasy nasvedcuju zeby mohol byt v pohode,3 asistencie, 8 striel, solidny ice time cez 16 minut + hrava centra v prvej presilovkovej formacii...
hm... výborná "golová" noc..miluju když hokejový zápas skončí 1:0...![]()
Původně odeslal dominator
to ja tiezto co predvadzal Semyon bolo neuveritelne, medvedov privadzal do placu a aj mna
![]()
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
M.Cullen by Tipsport..6.5!!! Daval goly v obou dosavadnich zapasech Wild.
T.Kennedy 4.4 by Chance, J.Neal 3.8 Tipac. Zasmoleny Pittsburgh opet bez Malkina, o Sydovi netreba mluvit, tihle dva se mi libi.
dnes vyskusam Jardu v prijemnom kurze od Nike 3,60...
tiez ma neustale laka Tyler Seguin, dnes s kurzom 4,60 vo Fortune, zranenie Davida Krejciho by mohlo pre neho znamenat viac casu na lade...
taktiez by uz aj Columbus mohol zabrat a zvitazit, uvodne tri tesne prehry by mohli zlomit na Colorade, i ked to naposledy prekvapivo vyhralo na lade Bostonu golom stareho lisiaka Hejduka 1:0... mohli by sa uz rozbehnut strelci Carter a Umberger, druhy menovany navyse s peknym kurzami 3,80 Fortuna a 3,90 Tipsport...
Volal mi Jarda, že ho tam dnes lupne.
volala mi Jardova maminka, ze napiekla prave ceske buchty, ktore sa jej obzvlast vydarili a teda zeby mal byt Jaroušek plny energiePůvodně odeslal Jimmy
![]()
Vcera aspon Neal, i kdyz to taky trvalo...
Na dnesek souhlasim s Hossou, ze by mohl zabrat Carter, Fortuna za 3 rovne beru.
Jinak Tipac po trech zapasech zareagoval a snizil Prospala, Chance porad drzi neuveritelnych 4.
JNa jardu za ty kurzy 2,7 ve fortune a 2,9 v tipu seru, za tech 3,6 na nike uz by to slo. Ale dneska by to tam mohla padat bostonu. Zkusim si za 4,4 peverleyho v tipacu, tedka dostal smlouvu na 3 roky, tak by se mohl hecnout. A seguina za 4,6 taky beru kdyz nehraje krejci jak tady uz kdosi zminil...
Fandit srdcem, sázet rozumem
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |