Tak uz dlouho jsem sem nepridal zadny svuj tip na strelce (naposled na minulou sezonu). Ac ty kursy nejsou az tak vysoke, tak mne se zdaji vsaditelne. Hraju toho vic, ale nebudu sem pridavat tipy na zapasy, ktere se uz hraji. Proto dnes zajedu do Anaheimu a zahraji si tam dva strelce, kde si myslim, ze by alespon jeden z nich se mohl trefit. Jsou to: T. Selanne 3,30 a C. Pery 3,00 (kursy Doxxbet/Tipsport). Druheho jmenovaneho mam za o neco vetsi vklad.
Na M. Koivu pekny kurz mozna bych si na doxxu mohl taky zalozit ucet. Tam vypisujou strelce pravidelne ze?
Pri te bide dnes v noci jsem rad aspon za P.Sharpa v posledni minute po paradni Kaneove prihravce...
Kiri, tohle si pamatuju, hral jsem Pascala minule proti Mon i doma proti Ott, trefil se i proti jezdcum, vylozene mu Syduv navrat svedci.Syd is back ...takže Paskal kolem šesti ...ještě k tomu proti Atlantýdě....vodu z loďky by měl dnes pumpovat tragi-komickej Nilsson kterej bude mít aspon otevřenej výhled přes ten ementál by Streit, Staios, Hamonic
peknej výber jendrule !
já dnes beru 7,50 na Николай Александрович Антропов ...i blonďák Byfu není marnej![]()
Ja myslim, ze ti ty body klidne muze udelat golama, sel do sebe...
Tak naposled v tomto roce alespon neco z mych dnesnich sazek si s prominutim dovolim pridat: E. Kane 3,33 Chance, P. Sharp 3,30 J. Toews 3,00 R. Jones 6,00 vse Tipsport.
kdes sehnal takovy kurzy? jak sem se dival, tak tam bylo o dost min...
V Tipaci, podano ve 22.50, bohuzel opet nepotrestano, zachranovat to musel aspon Weiss za 3.5, ale ti dva me mrzi, oba hrali svuj standard, tedy byli na lede videt, zvlast Pascal se mohl aspon jednou prosadit, tucnaci medvedy jasne prestrileli, bohuzel Tim Thomas vytahl jeden ze svych genialnich vykonukdes sehnal takovy kurzy? jak sem se dival, tak tam bylo o dost min...
Ty vole zrovna to pisu a dobehl mi jeste Laich za 4.8, tak to neni takova katastrofa...
Z dnesni nabidky mi zaujali strelci A. Henrique 5,20 Tipsport a D. Legwand 5,14 Fortuna. Tak doufam, ze se alespon jeden z nich trefi.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |