Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se odpovědi 16 až 30 z 35

Téma: Oskenování dokladu na Bwin

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Včera jsem se zaregistroval u bwinu, nalil tam nějaké peníze, vsadil dvě live sázky, bank rozmnožil o 30 procent, pak jsem to chtěl pokusně vybrat, abych věděl jak dlouho to trvá.

Nicméně u výběru požadovali scan dokladu totožnosti a karty, tak jsem jim to tam poslal.

Čekal den, pak jsem zjistil, že mi úplně zablokovali účet a znemožnili my nejdříve sázení, a pak se vůbec přihlásit.

Proto jsem je kontaktoval přes ten jejich formulář, ozvali se druhý den, a že chtějí mojí fotku na které držím zaslaný občanský průkaz, a platební kartu naskenovanou z obou stran, bez CCV kódu a prostředních dvou čtyřčíslí. Tak uvidíme, kdy to verifikujou, zatím reagují relativně rychle, ale je to docela nepříjemné, vzhledem k tomu, že jsem tam neprotočil zatím žádné závratné částky...

--- už nemám přítelkyni...
    Muze to tu nekdo potvrdit? Ty obstrukce s verifikaci(konkretne to mavani obcankou pred ksichtem)?

Citace Původně odeslal Livar Zobrazit příspěvek
    Muze to tu nekdo potvrdit? Ty obstrukce s verifikaci(konkretne to mavani obcankou pred ksichtem)?
    mozem to tiez potvrdit, blokli mi z nicoho nic ucet (hral som len live, ziadne arby) a az ked som im napisal mail napisali ze chcu moje foto s obcianskym pri ksichte+vypis z bankoveho uctu...po asi 2 tyzdnoch mi poslali peniaze na bankovy ucet aj ked som vkladal cez moneybookers, ucet samozrejme uzavrety...

Jo, můžu to potvrdit. Chtěli to po mě v Gamebookers (ted je to vlastně klon Bwin). Když jsem to tu slyšel poprvý, tak jsem si taky myslel že to je nějakej výmysl. Nicméně dnes už je asi možné všechno...

BTW zajímalo by mi k čemu jim to je. Fotil jsem to ne moc novym mobilem, takže z údajů na občance nejde nic přečíst. Navíc jsem se nechal ostříhat, takže fotka na občance vůbec neodpovídá tomu, jak ted vypadam... Taky po mě chtěli výpis z účtu. Jenže u Mbank mi chodí jenom elektronickej na mail v *.html. Ten jsem jim poslal a oni mi odepsali že výpis může být jen ve formátech *.jpg apod. Takže jsem z toho *.html výpisu udělal printscreen a uložil jako *.jpg a byli spokojený...

První email

bwin1.jpg

Druhý email

bwin2.jpg

Nicméně účet mi po zaslání všeho co chtěli aktivovali...

Co se týká fotky z občankou, tak to taky nebyla žádná závratná kvalita, takže údaje s OP nešly pořádně přečíst....

tak to chčiju... prej foto s fotkou s občankou v ruce

To je největší Joke od sázkový kanceláře co sem kdy viděl
    Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...

Už vidím další krok, vyfoťte se před domem, kde bydlíte, tak, aby bylo viditelně zachyceno číslo domu, současně v pravé ruce držte průkaz totožnosti, v levé ruce noviny ne starší 5 dnů. Zároveň mějte oblečený nátělník, kulicha a stůjte pouze na pravé noze.

Jsou to kokoti tohle stejně multiidentitám nezabrání.

Nezabrání, ale nedávno mi přišel stejný požadavek od Expektu. Napsali mi, že mou IP používá více lidí pro sázení a tak chtějí abych se vyfotil s ID v před xichtem + 10 dalších lejster. Tak jsem jim napsal, že lžou, protože pevnou IP adresu mám od providera zaplacenou a 5 let nezměněnou (a přidal jsem potvrzení providera, že tomu tak je) a od té doby se 3 dny neozvali - normálně odpovídají ihned. Asi vymýšlí, na jaké noze mám před barákem stát...

Zaujimava info, podla nej BWin na trhu končí..., aj ked mne to príde že končia uplne všade

Fortuna vydělala o třetinu víc než loni. Hlásí spojenectví s Bwinem - iDNES.cz

Tags for this Thread

Pravidla přispívání