Citace Původně odeslal CCCP
Nezakládej vlákno PL, ale třeba „serials-tipy“. To by jsi měl vlákna PL, Gambrinus liga atd.
Jedno vlákno, kdo bude chtít číst přečte, kdo ne, vůbec ho nebude otvírat.

serials +5,65

Já třeba rád chodím občas do tipů proti, pokud má někdo kladnou sérii, dá jedničku a dvojtip 02 je přitom zajímavej.
Tvé tipy si pokaždé rád přečtu. Uvidíme, zda vydržíš. První drobné hodnocení můžeme dělat po cca 50-100 tvých tipech.
Nikdy jsem neměl rád hodnocení vyšlo – super jsi borec, nevyšlo – děláš to špatně.
Mnohdy mezi výhrou a prohrou je hrozně málo.
Zatím to vidím tak, že preferuješ fotbalové zápasy, které jdou live v našich TV.
Dobře, ale já se specializuju na Premier League, kterou sleduju roky, takže vytvořím vlákno něco jako: serials - Premier League nebo něco podobného. Ono ani tak nejde o to, zda ty zápasy jdou live a našich TV, ale vždy si projedu hrací den Premier League, vytipuju si zajímavé tipy, potom si projedu informace o zraněních, přepokládaných sestavách, zkontroluju si statistiky a výsledky, zda sem něco nepřehlédl a tím si vykrystalizuju jeden tip na kterej napíšu analýzu. Ale je pravda, že díky tomu, že United sleduju už odmalička, tak hodně tipů bude dávaných přímo na ně, ale není to podmínka, když tam uvidím něco čemu věřím, tak to dám a bude. Jinak nečekám, že o mně někdo bude říkat, že sem dobrej tipér po pár OK tipech. Já si vždycky zakládal na tom, že i když mám dlouhou sérii, tak to není důvod k tomu, abych začal být namyšlenej a myslel si o sobě jak sem skvělej a tak. Kdepak, chce to pořád stejnou píli a kázeň ať jde o 10tou nebo 1000tou analýzu, každopádně budu se snažit sem dávat informace, které někomu pomůžou.