tak nekdo to v te australii sbira a pridava se to asi jako bonus zdarma k necemu jinemu.. on to u nas taky asi nikdo nesleduje
tak nekdo to v te australii sbira a pridava se to asi jako bonus zdarma k necemu jinemu.. on to u nas taky asi nikdo nesleduje
Gambling feels like endless ejaculation
Bary: Jak to bude s novou švýcarskou 1. Ligou Promotion? Zajímaj se o ní sázkovky?
Hodim to sem a jestli se mylim, tak me nekamenujte prosim
vysledky.cz spadaji pod oddsportal ?? Jen chci upozornit, ze jsou uvadeny jine casy zahajeni zapasu.
Dnes napr. chorvatska liga, ktera podle oddsportalu zacina v 19:00 a podle vysledky.cz ve 20:00
V posledni dobe to neni poprve, stalo se mi to nekolikrat a parkrat si i nevsadil kvuli tomu.
Oba spadají pod eSports....
Zkontroluj si časový pásmo a taky letní/zimní čas....
GMT - výchozí časové pásmo
SEČ / CET - středoevropský (zimní) čas (GMT +1:00h)
SELČ / CEST - středoevropský letní čas (GMT + 2:00h), problém je ten, že může být někdy značen jako jako SEČ / CET
neni mozny aby jim kradli design tak moc...
vysledky.cz Whois - vy sled ky - Who.is
org: LiveSport Media Ltd
name: LiveSport Media Ltd
address: CMS House First Floor
address: St. Peterâs Street
address: San Gwann, SGN 2320
address: 2320
address: MT
registrar: REG-GENREG
created: 01.01.2012 15:18:32
changed: 22.06.2012 10:18:02
už párkrát sa mi stalo na OP že AH-0,5 uvádzaný pri expekte pri nalogovaní na SK expekt zodpovedá v skutočnosti AH-0,5/-1
Atl. Madrid - Ath Bilbao Betting Odds, Soccer - Primera Division
Vidis, to me vubec nenapadlo![]()
Vetsinou nasazim vsechno hned rano, nekdy den predem a pred tydnem sem na jeden zapas cekal a cekal az sem ho zazdil.
Bude to jak pises, zitra treba na chorvatsko je to taky casove o hodku jiny.
Hodim to sem, nevim, kam jinam... proc zmizeli z vysledky.cz tabulky?? byl sem zvyklej do nich koukat![]()
taky sem na to ted koukal, podle me nejaka picovina s pravama ne?
nemaj affil tipuju
Nějaké možnost, třeba v podobě PREMIUM placených účtu, že půjdou odšrknout i ty shity premium sázkovky pro zobrazování (a tím i zamezení falešných) alertů? Mám pocit, že díky Marathonům, neaktualizovaných Bet Victorů, Stan Jamesů apod. mi tato služba dělá víc starostů než užitku.
Mají technické problémy s feedem, je to dočasné.
Na tohle se jinak klidně ptejte přímo na support OP, od toho je. Když to nebude v noci, tak z pravidla do hodiny dostanete odpověď a nemusí se spekulovat![]()
Všiml jsem si, že na OP již nejsou uvedeny kurzy bwin.com Kde je problém?
neviem to na isto, ale bwin presúva svoj partnerský program, takže možno to nejako súvisí.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |