Citace Původně odeslal Emir
B) pokrytí spreadu favoritem: tady si vypomůžu kaprligou. Loni na podzim hrála v okamžiku gradace formy Plzeň doma s Ústím. Základní handicap byl někde -1,75 a skončilo to na 7 kouscích. Kurzy se tvoří na základě dlouhodobých průměrů(až tak mě to nezajímá, jak to sázkovky dělají) a i když byl tento zápas dopředu potenciálně debaklový, nikdy se v GL nesetkáš s tím, že bude u nějakého týmu -3 ani -2,5 na spreadu.
No, to bylo pěkné. Pak s jídlem rostla chuť a já si vsadil i na Viktorku proti Příbrami. Vsadil něco na hcp, něco více na jedničku. Ta tedy nakonec vyšla, ale bylo to vo držku. A na jaře to bylo nepěkné. Rozjetý Jablonec jel do Teplic na zápas s Ústím. Na Jablonec hcp-1,5 bylo nějakejch 2,30 a já se tetelil blahem, jaká je to super mega tutovka. Ústí "doma" na jaře ruplo s Olomoucí 0:3, s Plzní 0:5. Oproti tomu Jablonec rozsřílel Liberec 3:0, Hradec 7:0, Budějky 5:0 - sice tyto výsledky padaly doma, ale řikal jsem si, že to není až tak důležité. Jablonec nakonec rupnul 1:2. Ale stejně tehdy to kolo bylo prima. Správně jsem odhadl, že Liberec zamete s Teplákama, kdy jsem za malý vklad hrál i hcp-2,5 @ 9,00.

Hádejte, s kým bude hrát v následujícm kole rozpálený Liberec a kam zajíždějí trápící se Teplice.....