Citace Původně odeslal dharmabum
Citace Původně odeslal Orbital
jako pokud by NFL sazkar nesmel sazet v nedeli tak to ma fakt hodne blby, totez livka NBA
Tak jasný, pro sázkaře NFL je tohle pasé. Sezóna je příliš krátká a neděle je stěžejní den. Ale znám za louží plno sázkařů NBA, co prostě třeba čtvrky a neděle vynechávají, protože v tyhle dny se jim zkrátka nedaří. Párkrát to může být náhoda, ale když máš nějakej trend vypozorovanej v rámci několika sezón, nebudeš ho ignorovat. Nicméně je to samozřejmě naprosto individuální. Třeba existuje někdo schopnej drtit bookies každej den, někdo kdo žádnej speciální den pro prohrávání nemá. Jenom jsem ho zatím nepotkal nebo se mi nestačil pochlubit
tak k tomu taky můžu něco říct.

Třeba v MLB se mi nikdy nedařilo v pondělí, nevim proč, ale teď už v pondělí prakticky dávám jeden zápas pravidelně, za prvý je jich v pondělí málo a je to prostě pondělí, v kterym se mi nedařilo... Naopak v Neděli se mi zas dařili Dogy v MLB, prostě od oka si je tam napral a většina jich vyšla - teď už tohle teda nepraktikuju... dám prostě co uznám za vhodný.

Ale zas v NFL mám pondělky jasně nejlepší, loni jsem je měl třeba 13-4 , nevim čim to je, asi proto že analýze toho zápasu věnuju až moc času...

Nevim no, já osobně žádnej den nevynechávám kvůli tomu že se mi v něm nedaří a naopak v dny kdy se mi daří to zas nepřehánim, mám
svoje pravidla, který neporušuju a ty platí pro všechny dny stejně. Ale mám určitý pravidla různě i po měsících, podle fázích sezony atd.
Že se nedaří v určitej den nebo naopak je prostě soubor náhod, prostě je to blok v hlavě. Záleží na psychice no...