No tak já jsem začínal prakticky od nuly, protože ty peníze, který jsem na začátku investoval do skalpování bonusů apod., jsem potom, když se mi rozrostl bank, zase stáhnul a vrátil tam, odkud jsem je vzal, tedy do rezervy pro domácnost. Takže celej můj bank teď tvoří jen čistej zisk ze sázení a věcí kolem něj. Ale právě že je to fakt pomalá a mravenčí práce, tak holt člověka vymasíruje číst tu občas něco o milionech, který by už mohl mít Nicméně Franta mi zrovna dneska vysvětlil, že "nemusí pršet, jen když kape" nebo něco v tom smyslu, takže zůstávám klidnej a obrním se ještě aspoň na určitej čas trpělivostí.

Samozřejmě je to taky o vrozených schopnostech a povaze člověka. V tomhle se těžko můžu s tebou srovnávat, můj naturel je naprosto klidnej až flegmatickej, a to mě zrovna nepředurčuje k nějaký velký podnikavosti. Občas když tě čtu, tak mám pocit, že to co ty stihneš za měsíc, by jiným trvalo rok. Nebo to, kolik toho máš rozdělanýho na mnoha frontách. Já se potřebuju vždycky dokonale koncentrovat na jednu konkrétní věc, aby to za něco stálo. Ale netřeba srovnávat nesrovnatelný. Každej člověk je do jistý míry originál a zároveň s tou snahou o budování kapitálu nebo obecně přežití v tomhle světě bojuje prostě sám se sebou a s omezeníma, který přijal zrozením. Určitě se teda nechci vymlouvat "na okolnosti". Teď sklízím, co jsem zasel v minulosti a v budoucnu sklidím, co zaseju teď. Eh, raději dost filosofických banalit... Každopádně by se skoro chtělo říct, že mi tvůj poslední post znova dodal naději A nemyslím to ani v nejmenším jako provokaci, kdyby to tak snad mělo vyznít! Prostě ve mě evokoval dobrej pocit. A ten pocit nepovažuju za nijak zhoubnej. Naopak.