Citace Původně odeslal Emir
Smiler: kdybych vyčkal(bylo celkem jasné, že HCP bude na Spartu ještě klesat), tak jsem si taky zahrál Baník +1,5, protože v okamřiku kdy jsem podával bylo 1,75. Abych to shrnul: taky si myslím, že Sparta vyhraje o gól a spíše než o 2, tak třeba remíza. I když 90. minuta a skóre 0-1 a do otevřené obrany 2. gól je dost častý jev.
Jasný, ale Sparta se chce přiblížit evropskému fotbalu, takže tam budou tanečky u rohového praporku, střídání, kdy nikdo na hřišti neví, kdo má odejít a až se onen hráč identifikuje, tak bude už dávno na nejvzdálenějším místě od střídačky, ještě by se mohlo soutěžit o nejnafilmovanější pád a nejbolestivější grimasa do kamery a následná úprava na účes roku (http://www.youtube.com/watch?v=tmQ-xZrBdO4).

Teď vážně, souhlasím s tím, že než výhra o dvě branky, tak remíza. Na druhou stranu se mi to mockrát vymstilo, že to prostě bylo remízové i v 80.min a pak padla branka a výhra tak byla vlastně kurzově 1.5něco, proto raději vždy volím +1.5, v tomto případě věřím, že pokud Baník do 80.min bude prohrávat jen o jednu branku, tak už to ze scénáře výše udrží, ale souhlasím s tím, že není problém aby ta branka v úplném závěru padla. Já měl na Baník políčeno od rána, ale jelikož neustále stoupal, tak jsem toho využil teď, kdy podle mě kurzově narazil na strop a výše už to nepůjde (samozřejmě nejsem děd Vševěd, takže klidně půjde).