Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 432

Téma: Bitcoin

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Jinak nejen boj proti sedy ekonomice se rozsiruje, ale i ta samotna seda ekonomika se rozsiruje. Viz ty kraviny s preuctovavaim a vymahanim DPH napric EU, ktery vyusti v to, ze lidi budou sidit na DPH vsude. Vcera jsem si sel do oficialni lekarny v CR koupit picovinu za par stovek. Baba (60 let, od pohledu "slusna pani") se me pta, jakej typ uctenky chci, rikam ji ze zadnej a ona NAHLAS rika, tak to je fajn, to usetrime. Jsem malem upad.
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Jinak nejen boj proti sedy ekonomice se rozsiruje, ale i ta samotna seda ekonomika se rozsiruje. Viz ty kraviny s preuctovavaim a vymahanim DPH napric EU, ktery vyusti v to, ze lidi budou sidit na DPH vsude. Vcera jsem si sel do oficialni lekarny v CR koupit picovinu za par stovek. Baba (60 let, od pohledu "slusna pani") se me pta, jakej typ uctenky chci, rikam ji ze zadnej a ona NAHLAS rika, tak to je fajn, to usetrime. Jsem malem upad.
    Teď doufám, že nebudu "that guy": nemyslím si, že měla na mysli krácení DPH

Citace Původně odeslal from_zero_to_hero Zobrazit příspěvek
    Teď doufám, že nebudu "that guy": nemyslím si, že měla na mysli krácení DPH
    Myslis ze mela na mysli kraceni DPH + dane z prijmu zaraz skrz odpisu znicenych zasob nebo tak neco Imo je to jedno, urcite tim nemyslela ze setri na papiru, to jednak. Druhak, jak sem spal vyse, lidi si proste na sedou ekonomiku zvykaji, protoze to jinak nepujde. No a za treti jsem se snazil rict, ze DPH je to o co tu kraci a bude kracet i dal, protoze primy dane se budou stale snizovat, az dosahnou nuly, kde uz efektivne jsou u vetsich subjektu diky vyvadeni prijmu do zahranici. Neprime dane (=DPH) jsou dane slozitejsi, kde jejich nevyber jde blbe vymyslet s pravnikem (pokud clovek neposila do likvidace celou firmu). Tam firma potrebuje loajalni zamestnance, co jedou bez uctenek.
    Gambling feels like endless ejaculation

Tags for this Thread

Pravidla přispívání