jak sem na to koukal tak v likvidite, ale treba se mylim
proste na tech jinych burzach je velmi mala
ale na druhou stranu nikdo tyhle interexchange arby nebude umet lip nez arber s letitou praxi, takze proc to nezkusit no... jen proste co sem zbezne koukal na tu likviditu, tak to nebylo nic moc
tak likvidita je ok, prevod mezi burzami je taky uplne v klidu. Problem je pri vkladu (mely mi byt nauctovany 2% poplatku, ale strhli si 6%) a hlavne pri vyberu. Uz druhy mesic cekam na vyber z podelanyho Goxu (international wire transfer). Jak odtamtud vybirate vy?
tak likvidita je ok, prevod mezi burzami je taky uplne v klidu. Problem je pri vkladu (mely mi byt nauctovany 2% poplatku, ale strhli si 6%) a hlavne pri vyberu. Uz druhy mesic cekam na vyber z podelanyho Goxu (international wire transfer). Jak odtamtud vybirate vy?
ten fee mel mtgox?
to je hrozne vtipny jak btc na ty middle class geek urovni bojuje proti poplatkum a za rychlost transakci a vypada to jak pises ale ono to jinak nejde v tech zacatcih asi
ten fee mel mtgox?
to je hrozne vtipny jak btc na ty middle class geek urovni bojuje proti poplatkum a za rychlost transakci a vypada to jak pises ale ono to jinak nejde v tech zacatcih asi
vkladal jsem na bitstamp, ale kdo nauctoval fee je fakt tezko rict. Na bitstampu mi tvrdili, ze si strhli 2%. Banka mela strhnout podle ceniku 2Eura, coz je nic. Tak z goxu muzu jeste vybrat SEPA platbou (ale tam by byla konverze USD--->EURO)