ta zbran bude mit value i s naboji az nebudou mit lidi co zrat a budou ti chtit lezt na zahradu , at uz pro zvireci maso ci plodiny ,ci jinym k tobe do sklepa. takovy ty soudruzi z panelaku . az bude treba veprovy stat 300 Kc, budou dane na maso - kvuli prdum a sklenikovym plynum jako to chteli zavest na novem zelandu pro ovce, nastesti se tam farmari vzbourili, tady se nevzbouri nikdo . dokud si tu lidi budou moci podat sportku, vsadit v tipaci, zahrat na automatu tak furt budou verit ze se budou mit lip a ze na ty dane maj.
samozrejme nemyslim dan z prijmu tu nikdo neplati, ale ostatni dane, oze, v benzinu dane ....
proto bitcoin muze bejt reseni jak si obstarat druhou nezavislou menu, z ktery maj vsechny cnb strach . stejne jako papirky maj hodnotu takovou v jakou jim lidi verej ,tak bitcoin ma taky svou hodnotu, protoze tomu lidi verej. nakonec papirku je v obehu minimum, vsechno jsou uz dnes jen cisla v pocitaci.
vklady nikdo nema k dispozici , max 4 procenta , vsechno ostatni ma banka investovano do nakejch pochybnejch statu , lidi a firem . toci proste all in 96 procent banku , pak se nemuzem divit kdyz prestanou lidi platit hypoteky ze krachujou jak banky tak i na to navazany pojistovny se svymi slavnymi cds swapy.
to je jako kdybysme projeli bank ci nam nezaplatila sazkovka a chteli jsme po statu - ostatnich lidech at nam bank dorovnaj. tomu se rika bankovni mafie.
proto cim vice nezavislych systemu na bankach, tim lepe, treba bitcoin, ci moneybookers s kartou k vyberu.
ma jeste naka e penezenka moznost vyberu na nakou kartu jako MB ?