to Gigi: ...A osobně si myslím, že lépe v reklamě vypadá možnost vyhrát 150 mega než 10. Jasný, vždy když byl pořádný jacpot, tak terminály praskaly ve švech. To jej jev celosvětový.
Ohledně těch Tipsport barů - nevím, jaký Tipsport bary Orbi myslí, jestli přímo v režii Tipsportu nebo ve formě tkzv. franchisingu /snad jsem to napsal dobře/ - ve druhém případě Tipsport nemá s provozovnou takřka nic společného /kromě názvu a řekněme softwaru/. Majitel je někdo jiný a když se majitel rozhodně zavřít no tak to zavře. Jinak si myslím, že Tipsport je ohledně sázení pro hráče snad nejhorší... Mimochodem nedávno jsem někde četl, možná na jejich stránkách, že je někdo podojil o 20melounů. V paměti mi utkvělo, že to bylo ze sev. Moravy z Osoblahy - zapomenutého a jednoho z nejchudších regionů. Je to úplně u hranic, tak to mohli být třeba někjaký poláci.
PS. To s tím hnusem Marešem - toho když vidím, tak nevím zda se mám smát nebo brečet. Na druhou stranu je vidět, že prodat se dá /a v některých případech velmi dobře/ jakákoli sračka. Sakra to je VALUE!!!

Odpověď s citací