Jasná do nebes volající buzerace, byznys však z toho někdo bude mít řádnej. Nejvíce mi však na tom vadí ta zřejmá segregace společnosti, k tomu již jen pár kroků k pásce na paži, či hvězdě na prsou... Vždy mi přijdou podezřelý bohulibé věci politiků, kteří nás přesvědčují o tom, že nemají spaní kvůli tomu, zda XY před kterým by s odporem přešli na druhý chodník a kdyby chcípal na ulici, tak by dělali, že jej nevidí /a může to být třeba jejich spolužák od kterého opisovali ve škole/ si kupuje místo mlíčka tabáček a petkové pivečko.
Ohledně těch komínů taky jasná zpráva, ale že mi klientská pojišťovna řekne - no, na to se vyserte, to byste musel bet nějakej hejl, abyste to příp. platil. No, tak na to bych moc nedával...
K tomu El Farol Bar problem - díky, to je dobrý. Nejvíce mne pobavila a zaujala věta, která neříká nic nového, ale je velice výstižná: "In some variants of the problem, the people are allowed to communicate with each other before deciding to go to the bar. However, they are not required to tell the truth." Zajímalo by mne, co by tomu řekl Immanuel Kant.
Ohledně mýho posl. přísp. - jenom mne napadla asociace Policejní stát - kontrola - strach. Napadá mne ještě - už nevím, kde jsem k tomu přišel. "Vrchnosti drží nad lidmi moc, pokud jim mohou něco vzít. Až jim vezmou úplně vše, jejich moc se vypaří jak pára nad hrncem". Možná by to chtělo nějakej scifi románek, abychom se trochu připravili, až se to začne vše ve zrychleném tempu hroutit - to pak si držme klobouky...