Skusme trocha matiky. Nebude to presne, ale principialne vyhovujuce. Pravdepodobnost, ze od 70. minuty do konca zapasu padne gol je niekde na urovni 65-70%, pri niektorych kluboch sa pravdepodobnost blizi k 80%. Nech je stav zapasu remiza, 70. minuta, kurz na remize cca 1,7. Je jedno, kto ten gol streli a ty prichadzas o peniaze. Ak tam chces dat 25% banku, to znamena, ze mozes prehrat 4x po sebe, aby si predrbal cely bank. Tiez to znamena, ze s pravdepodobnostou 65 (70) %, (pri niektorych kluboch 80%) o ten vklad na urovni 25% banku aj prides.
Inak povedane: mas sancu asi 20%, ze zarobis 70% vkladu. Naopak: mas sancu 80%, ze prides o 25% banku.

Na BF som zacal skoro presne tak ako pises. Vysledok bol: zacal som v nedelu popoludni, vlozil som na BF 22 eur, aby som mal narok na bonus. Vecer som mal stav konta tusim 45 eur (bez bonusu). Asi po mesiaci som mal stav konta cca 380 eur, medzitym som vsak dalsiu stovku na ucet vlozil. Po dvoch/troch mesiacoch som bol asi 300 eur v minuse a to som tam daval tak cca 15% banku.