Přidám se. Já taky nesázím na Betfair, stoprocentní souhlas.
Live sázky tvoří velice významnou část mých sázek.
Live arbování je krásné, dobrodružné, úchvatné a vzrušující současně.
Co je důležité, případně dobré ? Určitě sledovat každý zápas live (např. v TV), který hraješ a signál by neměl být zpožděný oproti „druhé straně barikády“. Pokud máš signál o půl sekundy rychlejší než oni, jsi king. Doufám, že rozumíš – puk letí na zakázané uvolnění, blíží se přerušení hry a můžes v klidu sázet, atd. atd. Něco jiného je sázení o přestávkách.
Ale i PN má řadu fotbalů live po celý zápas s výjimkou posledních minut.
Vím, že mě mnoho lidí na tomtu fóru může setřít s tím, ve které fázi se vůbec jedná o arbování a ve které ne. Dobrá, tak to arbováním nazývat nemusíme, tím lépe, protože arbeři nejsou v oblibě. A ono to v řadě případů arbování ani není.
Těžko se zde dozvíš metody a způsoby, na kterých lze vydělat. Každý by byl hloupý, kdyby se chlubil co a jak udělal, když to může podobně udělat další den. A navíc, i kdyby Ti zde někdo tento způsob prozradil, tak věř, že Ty by jsi to stejně nemusel zvládnout a prohrál by jsi. Chce to praxi, zkoušet, zkoušet, několikrát klidně i prohrát. Ano, již jsem zde kdysi četl, jak člověk dokáže odepsat bez mrknutí oka tolik a tolik financí. Souhlas.
A musíš se naučit, že největší blbost a cesta do pekel je chtít prohranou sumu v live dorovnat za každou cenu ihned, ještě v tom stejném utkání.
A taky: Co bylo včera, nemusí platit dnes, stále musíš hledat něco nového.
Včera byla kvalifikace o Evropu a věř, že je možné během cca 30 minut jednoho zápasu vydělat více, než si druhý v průměrně placené práci vydělá za den. A riziko nemusí býti tak dramaticky vysoké.
Nežiji v sociálním ústraní a magor snad taky nejsem, nebo o tom nevím a nebo to na mě teprve čeká a magorem se jednou stanu. Cítím, že bych mohl vydělávat více, možná daleko více, ale je otázkou, zda tolik peněz potom člověk vlastně potřebuje.
S kamarádem trénujeme děti ve fotbale.
Vše zdarma, dokonce do toho solíme i svoje peníze. Prostě nás to baví, když vidíme, jak ty děti během několika let přetváříme a učíme je jinak myslet. Je to takový relax a člověk si jiným způsobem čistí hlavu. 2x týdně trénink + víkend zápas.
Kamarád je zedník a vždy jim na tréninku vypočítává, o kolik by mohl mít místo toho tréninku více prachů, kdyby zůstal v práci (myslí to v legraci, když nás děcka zlobí) a pak řekne: A „CCCP“ by taky mohl mít více. Já se usměju a myslím si své, i když má pravdu.
Zkoušej si vše po malých částkách a uvidíš, jak na tom budeš.