S přítelkyní spolu zatím nebydlíme - takže ona sázela pouze ze svého počítače doma, já také pouze ze svého počítače doma. V sázkovkách by tedy měli mít vždy jen jednu IP adresu. Ale když třeba chtěla přítelkyně poslat nějaké peníze na MB a byl jsem zrovna u ní, tak jsem se přihlásil na svůj MB účet a částku ji poslal. Prostě do sázkovek jsme přistupovali každý jen u sebe, na MB nikoliv...Původně odeslal Frantisek
O to mi jde taky, protože bohužel důvod neznám. Ta hláška o zablokování se objevila jen na účtu - žádný email nepřišel. A když jsem se na důvod zkoušel ptát přes ten jejich interní systém, tak odpověď byla pouze ta, že rozhodnutí o zablokování je konečné... A důvod na který jsem se ptal, bohužel nesdělili.Původně odeslal smigi
Navíc s angličtinou mám trochu problém a psát jim česky se mi nechce - pokud používají nějaké překladač, bál bych se, aby to pochopili správně. Proto bych rád poprosil někoho, kdo má angličtinu v malíku, zda by mi nenapsal nějaký anglický vzkaz, který bych jim ještě zkusil napsat. Něco ve smyslu, že o zablokovaní účtu vím a že tuto informaci znova slyšet nepotřebuju. Ale že bych rád znal důvod toho zablokování, protože si nejsem vědom, že bych se dopustil něčeho, co by k tomu zablokování mohlo vést... Díky

Odpověď s citací