No ja nevsádzam len na favoritov : ), inak bych nedal remízu na Kanada-Norsko, skoro mi to vyšlo a minule mi vyšla remíza Nemecko-Fínsko, ale dať na Rakúsko? v týchto outsiderov je to ťažké keď sa blbo vyspia, rozhodne som videl hru Rakušanov keď hrali s Normi, alebo inými, Slovinci nehrajú zle skôr bych povedal, že toto boli anomálie, ktoré ma zradili. Slovinci potrápili nás, ich úroveň je na úrovni Lotyšsov, Dánov, "Nemcov - tí rozhodne mali s Dánmi vyhrať po doterajších výkonoch, čakal by som aj na nájazdy ich výhru vzhľadom k brankárskym kvalitám a efektivite - ale Dáni sú dobrí, Nemci vyfučali, proste toto je ešte prijateľné, najviac prekvapili Rakušania", ..Slovinci potrápiil aj Rusov a niekoho rozobrali, tuším Lotyšsov, sú bojovní a sympatickí, rozhodne to s Rakušanmi prosrali, ono to je tak, že keď minule sklamali Rakušania, tak teraz zahrali, dnes sklamali Slovinci zajtra zničia Bielorusov..na striedačku kolísavé výkony. Ale rozhodne si za svojou analýzou stojím, jednoducho aj iný uhol pohľadu. Musím popozerať kto sa zachránil minulý rok, Bielorusi tu boli už dlho, ale zajtra asi opäť dám na Slovincov, len neviem či ich dám ako víťaza alebo v riadnom hracom a možno skusím Česko-Rusko remíza, tá by bola ako uliata, chcel bych vsadiť na Slovensko, ale bojím sa, že to vyhráme alebo možno aj prehráme v predlžení s Dánmi, ja ich znám čím horší výkon, tak to len pokračuje, opakuje sa to rok čo rok. Švédi švajčiarov dajú, ale dosť možné, že až po predlžení, remízy na toto je risk jak hovado a na výhru celkovú nie je bohvieaký kurz.

+ analýza
9.05
GER- CZE (2) - Česi podľa mňa ukážu Nemcom, že majú tiež dobre zabezpečenú defenzívu, Nemci to na mužstvo, ktoré má dobrú defenzívu a nenechá si protiútoky nezvládne, Česi podniknú určite niečo aj dopredu, majú vyrovnané mužstvo vpredu-vzadu, taktiež skúsenosť s tým, že často sa slovenskí fans vymlúvali, že nech si počkajú až budú hrať s Rusmi-Nemcami a pod. a nu oni ich dali, čím potvrdili svoju kvalitu, Česi sú favoriti v každom zápase bez ohľadu na výsledok, horúci favorit na titul vďaka čomu klesli aj ich kurz na titul. Držím palce
(zápas ešte nie je u Niké, počkám na kurz)

RUS - FIN (1) - Rusi posilnení o Ovechkina, po prehre s Českom v predlžení si budú chceť uchamtnúť nejaké body, fínsky hokej mi nie je sympatický, taktiež im chýba šťastíčko

SVK - DEN (1)

CAN - SWE (1) Kanada to na nich vie, myslím, že tentokrát to predlženie nebude

SUI - USA (X) - tento tip mi príde ako najriskantnejší, ale myslím, že keby som dal na favorita USA tak sa nič nestane (podľa iných zápasov a ako tipy skombinujem aby som najmenej zariskoval a konečne vyhral), lebo to rozhodnú bud po predlžení alebo nájazdy, ale vyhrajú, najriskantnejší lebo USA podáva kolísavé výkony, kde aj Nori ich skoro prekvapili, ale nakoniec ich dali, pri čom Nori su lepším mužstvom ako SUI

FRA-NOR (2) - Nori majú stále o čo hrať, nič nie je 100% isté ani ich postup a ich výkony sú najideálnejšie zo všetkých outsiderov, FR zdolajú

EDIT2:
Česká rep.-Rusko
X 4.00
Švédsko-Švajčiarsko (sázka čisto na víťaza aj s predlžením)
1.31
Slovinsko-Bielorusko
1 3.01
-plánujem to dať takto, čo poviete? Ak máte chuť zapojte sa do analyzovania nech si nepíšem sám so sebou