Nikdy sem nebyl za žádnýho Andersena, čili nemám ani nějak chuť sem psát na toto fórum sofistikované příspěvky. A vůbec mi přijde, že je to tu trochu drsněji vedeno.
Být gamlerem má určitě jednu nevýhodu, ta budoucnost je prostě všelijaká a může to být jen otázkou času, kdy Váš systém prostě přestane fungovat, protože se SK přizpůsobí či zlepší. A pak to udělá jedna po druhé a Vy už prostě nemáte tu páku. Ve svém okolí neznám nikoho, kdo by dokázal to co já, přestože se snažím běžným sázkařům v mém okolí pomáhat, je to spíš taková forma "charity", "vrátit něco společnosti" dá se říci, nemá to smysl prostě. Pokud je pravdou, kdy sem se dočetl, že tu sází půl milionu lidí a pouze stovky se tím živí, tak se ničemu nedivím. Stejně si budou dávat prvního s posledním nebo podle livesportu, tým, kterej má pět zelených Vček v kolonce, nevadí, že je to 3. turecká a ty nevíš sestavy.
Ale k hlavní věci. Ikdyž sem si prošel tento Thread, nezjistil sem průměrný měsíční příjem. Nevim, jak na tom kdo je a kolik teda je ucházející výdělek, já budu v září slavit 5. rok, co jsem se pustil do svého "podnikání", 3 a půl roku, co to jedu na svoje triko, klidně přiznám, že sem vydělal lehce přes 2 miliony za minulý rok, je to pouze číslo, jakožto každý rok jsem stejně v lednu začínal se sotva třetinou výdělku z roku předešlého, přijde mi, že stejně všechno utratím, byl sem na podzim v LV, na jaře na Seychellách, do toho Barcelona (byste nevěřili, kolik se dá za prodlouženej víkend utratit i ve Španělsku na fotbale).
Ale stejně se budím každý den v nejistotě, kouknu kolem sebe a vím, že každá věc, co mám, je zaplacená z gamblingu. Z práce sem odešel 2009 a když člověk vydělá měsíčně 10x více než když dojíždí do Brna do rachoty ( programoval sem ve Flashi), zkousne i ta nejistá budoucnoust, protože přeci vydělás za pár let, to co bys vydělal za aktivní kariéru "otroka společnosti".
40+ Vámi budou opovrhovat, nechápat, u mladších jste zase za nějakého idola, co "něco" dokázal. Ale nic nemá nad ten pocit, když si ráno vstanete (lehce před polednem), dáte čaj a rozděláte si balíček Panini EURO 2016, nalepíte si ho do alba, pak se s ním chlubíte ve věku 30+ mezi lidma a je Vám prostě buřt, co si myslí.
P.S. Nejsem vůbec inteligentní, žádný schopnosti matematický, jak by se čekalo, pod stresem při sázení klikám na kalkulátor, aby mě vyčíslil naprosto primitivní násobení. Jsem pouze dříč, zavřeš mi účet, dáš mi limit, nevyplatíš mi výhru, děkuji za motivaci, protože já přijdu znova a bude tě to milá SK stát mnohem více.
Asi bych se omluvil za případné chyby, ale znáte to, jdu se raději kouknout na SpongeBoba. Prostě dělat si co chci, jo, ve skříni mám auto na ovládání, dodnes pamatuju, jak sem ho nedostal na Vánoce, tak v tom asi něco bude. Jsem ze staré školy, kdy Fortuna byla pro smetánku za 50kč a kurzy sem ráno v 9:30 opisoval z teletextu.

Odpověď s citací