Tak jak sem slibil pisu pokracovani "pribehu" jak vse dale pokracuje.Protoze mam ted casu vice nez dost![]()
Momentlane sem odedne zalozeni mistnosti znasobil tehdejsi bank 6x. Ale co se nestalo..byl sem u me hlavni sk zlimitovan na 50KC , takze tim tam pro mne live skoncilo a trochu prekazilo plany . Ale ne nejak vyrazne(snad). Takze sem si dnes zadal prevod celeho banku na muj ucet a budu cekat az penize dorazi(snad nebude zadny problem).
Pote nadotuji cca 8% banku mou dalsi "obet" (bet365) a trochu vic si sk "osaham" abych si poradne zvykl na jinou posloupnost vypsanych prilezitosti, celkovou grafiku live sazek atd... Po te(pocitam tak tyden) poslu zhruba 25% banku a vrhnu se na ni plnou parou. Snad nebude zadny vetsi problem a cesta rychlikem bude pokracovat. V prosinci uvidim o kolik procent se mne tu padarilo znasobit vklad a po te bud poslu dalsi penize a nebo prejdu k dalsi sk(coz si nemyslim a poctiam ze bych nemusel jiz zadne dalsi penize ani vkladat). Pokud to u 365 neskonci vylozene krachem tak v lednu mam v planu dat vypoved a od dubna definitivne skocit do sazeni obouma nohama.
O tomhle kroku jsem byl jiz rozhodly na 100% ale prave zlimitovani u me predesle sk trochu nalomilo plany(myslel sem si,ze me nechaj vyhrat aspon na slusny baracek, ale spletl sem se o cca 70%..neckal sem ze jsou az takovy "sraci".( zde se mi skutecne darilo velmi a opoustim sk nerad.. za 8 mesicu pouze jedne minusovy ,ketry byl nasledujici mesic smazan a lehce navysen)
(samozrejme stat se muze vse a pocitma i s moznosti ze budu od ledna "normalni pracujici obcan" ktery ma pres 40 let do duchodu)
..takze si ted beru cca 10 deni nechtene prazdniny(zrovna na startu US open a ME basketu
)
Pokud nebude zadny problem s vyplatou penez u predchozi sk tak se zase ozvu v prosinci jak vypada anabaze u 365 a moje "kariera sazkare"
GL
Anubis

)
Odpověď s citací