Tak jak sem slibil pisu pokracovani "pribehu" jak vse dale pokracuje.Protoze mam ted casu vice nez dost
Momentlane sem odedne zalozeni mistnosti znasobil tehdejsi bank 6x. Ale co se nestalo..byl sem u me hlavni sk zlimitovan na 50KC , takze tim tam pro mne live skoncilo a trochu prekazilo plany . Ale ne nejak vyrazne(snad). Takze sem si dnes zadal prevod celeho banku na muj ucet a budu cekat az penize dorazi(snad nebude zadny problem).
Pote nadotuji cca 8% banku mou dalsi "obet" (bet365) a trochu vic si sk "osaham" abych si poradne zvykl na jinou posloupnost vypsanych prilezitosti, celkovou grafiku live sazek atd... Po te(pocitam tak tyden) poslu zhruba 25% banku a vrhnu se na ni plnou parou . Snad nebude zadny vetsi problem a cesta rychlikem bude pokracovat. V prosinci uvidim o kolik procent se mne tu padarilo znasobit vklad a po te bud poslu dalsi penize a nebo prejdu k dalsi sk(coz si nemyslim a poctiam ze bych nemusel jiz zadne dalsi penize ani vkladat). Pokud to u 365 neskonci vylozene krachem tak v lednu mam v planu dat vypoved a od dubna definitivne skocit do sazeni obouma nohama.
O tomhle kroku jsem byl jiz rozhodly na 100% ale prave zlimitovani u me predesle sk trochu nalomilo plany(myslel sem si,ze me nechaj vyhrat aspon na slusny baracek, ale spletl sem se o cca 70% ..neckal sem ze jsou az takovy "sraci".( zde se mi skutecne darilo velmi a opoustim sk nerad.. za 8 mesicu pouze jedne minusovy ,ketry byl nasledujici mesic smazan a lehce navysen)
(samozrejme stat se muze vse a pocitma i s moznosti ze budu od ledna "normalni pracujici obcan" ktery ma pres 40 let do duchodu )
..takze si ted beru cca 10 deni nechtene prazdniny (zrovna na startu US open a ME basketu )
Pokud nebude zadny problem s vyplatou penez u predchozi sk tak se zase ozvu v prosinci jak vypada anabaze u 365 a moje "kariera sazkare"

GL
Anubis