Citace Původně odeslal Frick
"Končci" jsou asi tím nejtypičtějším sportovním sázením. Chtěl bych se proto zeptat - vypisjou některý internetový SK kurzy na VP? Když loni v říjnu, tak jsem to nikde nenašel. Vsadit lze tedy pouze na závodišti? A jak to vlastně funguje, řekněme administrativně? Dá se říct, že na závodiště funguje jakási "malá sázková kancelář" se všemi náležitostmi od MF ČR, stejně jako klasické běžné české SK?

Jěště bych se rád tak nějak omluvil, za tyto své dotazy. Hold to tak u nováčka bývá. Nosí v hlavě dotazy na které nezná odpověď. Příjde tam, kde by odpověď znát mohli a sype to a sype. Sorry.
V Cechach je "hlavni" sazkovou kancelari na dostihy Betino, ale ta vlastne neni internetova a ty jejich kursy je mozne vyjadrit jednim slovem: HRUZA a jeste k tomu po tobe chteji tusim zaplatit 5% MP. Rozhodne se neda doporucit a to aniz bych tam ja nekdy sazel. Jinak hlavni zavod VP vypisuje kazdym rokem jiz par let napriklad Betfair, po jinych jsem se nepidil, jelikoz kone jsem sazel v zivote snad trikrat a to bylo jeste v Chuchli, kdyz tam na schodech "pusobili" byvali majitele Fortuny. Kecam jeste jednou jsem si vsadil na Cipiska se Snitkovskym, ktery mne jako neznalci dostihove sportu tenkrat vydelal nejakou tu korunu.