Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 22

Téma: BWIN - varovani

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Re: BWIN - varovani

Pochopil jsi zle i tohle...

plati to nikoliv pokud s nimi ukoncis smlouvu ty, ale >In case of termination of this Contractual Relationship<... a to ukonceni smlouvy je i z jejich strany a prave tyhle podminky ukazuji, kdy ta smlouva bude/muze byt ukoncena a malemu affilovi se to stane lehce... dokonce i velkemu

naprostej joke

jeden profesionalni hrac znici jakehokoliv affila... nechapu co to mam za predtuchu, ze jsem sem ten link na bwin nedal... myslel jsem ze je to lenost
    Gambling feels like endless ejaculation

dnes rano som zaziadal Bwin o vyplatu. kedze som nechcel platit 3% pri prevode na MB, zadal som si ziadost o vyber priamo na ucet (banka natwest) za jednorazovy poplatok 2£.

zo supportu som dostal mail o 9:17 s potvrdenim o ziadosti a s oznamenim, ze do 3 dni sa rozhodne o schvaleni
    v tej istej minute 9:17 som dostal 2hy mail, ze ziadost bola schvalena

o 10:32 som dostal tento mail: http://www.scamdex.com/email-scam-da...M832217P23078V

neviem, co si mam o tom mysliet
    banku pouzivam bezne a dnes to bolo prvy krat, co som ju uviedol v bwine a hned mi dosiel tento mail
    "V sázkovém byznysu platí, že kurz 100:1 a vyšší cifry už vyjadřuje, že bookmakeři jsou si jisti, že se daná věc nemůže stát. A zařadili je jen z marketingových důvodů."

Podobná témata

1. DoXXBet Live - varování
    By Gigi in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 17.01.2014, 14:08
  2. Varovani, void v socceru
    By Orbital in forum Pinnacle Sports
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 27.09.2012, 11:09
  3. Canbet varovani pred udrzovacim poplatkem :(
    By Orbital in forum Canbet a Iasbet
    Odpovědí: 6