zmrdi no, ale po pinnacle jedina pouzitelna
zmrdi no, ale po pinnacle jedina pouzitelna
Gambling feels like endless ejaculation
me nevadilo cekat par dnu, do tydne to vzdycky bylo a ze jsem vybiral asi dva roky snad kazdej tyden a presto NEZARIZLI ten ucet uplne, coz je hodne dobre
ale mesic?? to bude mozna tim ze nemaji eura na MB...
snazim se kaslat na to jestli ma moje holka blechy nebo ne, protoze s tim nic nenadelam
no druha vec, co je smutne, ze si po cteni tohohle fora asi moc lidi porad neuvedomuje, je ta silena variabilita banku a to je tesne navazany na to, ze jste asi neprozili nekolik nebo mozna ani jeden bad a good run... a pokud jsi ho gadzi prozil, tak bys mel pochopit, ze to ze vyberes treba celej bank ze sazkovky, kam jsi ho prelil, nerika o tvym zisku vubec nic
Možná si ještě pamatujete jak jsem tady řešil ty sázky na MLB série a proto jsem zkusil ten BetCris čehož jsem následně litoval.
Mno takže tak cca 2 týdny zpět jsem zkusil vybrat 52 USD, nahrál jsem tak předtím 50 a několikrát jsem to potočil na těch MLB sériích plus teď NBA, mno a tak jsem to dal v Cashieru vybrat a pořád se nic nedělo, tak včera jsem zase dal vybrat 52 USD mno a dneska mi dorazilo krásných 37 USD, to je fakt sen.
P.S.: A štve mě, jak tady to fórum řadí ty příspěvky pro registrované a neregistrované úplně jinak, možná se to dá někde nastavit, chtěl bych to mít tak jako neregistrovaný uživatel.
tady by to mohlo jit ne? http://sazkar.net/profile.php?do=editoptions
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |