Ano, MB ma hrozny bordel. Bacha na to.
Neviem, ci som to tu uz pisal skor (je to snad aj 2-3 roky), raz som cakal na vyber (uz neviem odkial).
Pripisali potom 2x tu istu ciastku !
Bolo to myslim 2x 3 000 EUR - pritom som vyberal len raz (zo SK => MB).
Ked som ich na chybu upozornil - najprv "len tak" - "letmo", nieco ako: "zda sa, ze ste mi tam pripisali nieco
navyse", celkom ma dostala ich reakcia.
Oni totiz neboli asi ani schopni zistit, co sa deje. Chceli hned odomna, aby som im konkretne popisal,
cislo transakcie, odkial to prislo, datum a cas, atd. ... proste sila.
Nakoniec to ocenili a (tusim ?) sami od seba (vtedy) mi ponukli prave navysenie toho limitu pri vklade cez
"bank card" do MB - na 10 000 (limit na 90 dni). Mozno mate taky limit teraz uz vsetci.
A k tym bodom VIP Loyalty, tiez mam status GOLD.
V Juni som (telefonicky - ale nebola tam moja managerka - nejaka ina) ziadal o preplatenie 150 K bodov - nic neprislo. Reklamoval som to
asi zaciatkom Oktobra - pripisali (aj s ospravedlnenim) ten bonus 300 E (za 150 K).
Ked som sa v tom Juni pytal, ci tam hrozi aj expiracia tych bodov - myslim tam spominali nejaku podmienku,
ze minimalne treba za kazdy kalendarny mesiac zadotovat z MB do SK aspon 5 000 E (BF je tusim - ako obycajne -vyluceny).
P.S. Oprava. Nebol to vyber z MB, ale dotacia z bankoveho uctu do MB - odoslane z banky raz - pripisane v MB 2x !
Trexi, bacha na mna - davam podozrivo moc vykricnikov.

Odpověď s citací