Ano, MB ma hrozny bordel. Bacha na to .

Neviem, ci som to tu uz pisal skor (je to snad aj 2-3 roky), raz som cakal na vyber (uz neviem odkial).

Pripisali potom 2x tu istu ciastku !

Bolo to myslim 2x 3 000 EUR - pritom som vyberal len raz (zo SK => MB).

Ked som ich na chybu upozornil - najprv "len tak" - "letmo", nieco ako: "zda sa, ze ste mi tam pripisali nieco

navyse" , celkom ma dostala ich reakcia.

Oni totiz neboli asi ani schopni zistit, co sa deje. Chceli hned odomna, aby som im konkretne popisal,

cislo transakcie, odkial to prislo, datum a cas, atd. ... proste sila .

Nakoniec to ocenili a (tusim ?) sami od seba (vtedy) mi ponukli prave navysenie toho limitu pri vklade cez

"bank card" do MB - na 10 000 (limit na 90 dni). Mozno mate taky limit teraz uz vsetci .

A k tym bodom VIP Loyalty, tiez mam status GOLD.

V Juni som (telefonicky - ale nebola tam moja managerka - nejaka ina) ziadal o preplatenie 150 K bodov - nic neprislo. Reklamoval som to

asi zaciatkom Oktobra - pripisali (aj s ospravedlnenim) ten bonus 300 E (za 150 K).

Ked som sa v tom Juni pytal, ci tam hrozi aj expiracia tych bodov - myslim tam spominali nejaku podmienku,

ze minimalne treba za kazdy kalendarny mesiac zadotovat z MB do SK aspon 5 000 E (BF je tusim - ako obycajne -vyluceny).

P.S. Oprava. Nebol to vyber z MB, ale dotacia z bankoveho uctu do MB - odoslane z banky raz - pripisane v MB 2x !

Trexi, bacha na mna - davam podozrivo moc vykricnikov .