Citace Původně odeslal Hanes
To co říkáš Randime dává hlavu a patu, nicméně Caroline hraje určitě s raketou jinou, poprvé s ní nastoupila už někdy koncem roku na nějaké exhibici tuším v Rusku, jen v černé barvě bez jakýchkoliv nápisů a právě si fanoušci všimli, že má jiný tvar a podle něj soudili že to bude Younexka, což se později potvrdilo a oficiálně potvrdili přechod od Babolatu k Yonex.. Jako je jasný že se budou snažit přizpůsobit co nejvíc, na druhou stranu, pokud by používala původní raketu jen s novými nápisy, tak by se to nemuselo líbit Babolatu a koneckonců ani Yonexu, ani pro ně by to nebyla moc dobrá reklama..
Jo určitě máš pravdu, já tu Wozniacki nesledoval, jenom jsem si vzpoměl na tehdejší rozhovor s hráčem ( ale za boha si nemohu vzpomenout kdo to byl ). Každopádně to byl tenista co už skončil, protože tohle by si nemohl dovolit říct v době kdy měl smlouvu.

Nicméně tip to byl dobrej a to i za předpokladu že WOzniacki je hráčka lepší, dlouhodobě matematicky určitě hodnota byla na Cibulkové. Když si představím tuhle sitaci a nechám je v duchu odehrát 5 zápasů ( před grandslamem, náklep Wozniacki 6:0, 6:1 atd...) tak jsem přesvdčen že minimálně jednou by CIbulka vyhrála, možná i častěji.

p.s. JInak cibulka má neuvěřitelnou schopnost skrečovat ve chvíli, kdy ji mám vsazenou... to jen tak naokraj... Já osobně jsem na ní v mínusu