tuto sezonu som dost zahucal na homedogoch. Ako tu uz bolo pisane, co fungovalo kedysi nemusi fungovat vzdy.
Priznavam teda, ze z NFL dogov ma akurat tak svrbi v riti.

Mam odsledovanu celu sezonu na redzone, kde davaju len zaujimave akcie a vsetky prilezitosti na skorovanie.
Minulu sezonu, ked som este nemal potuchy o vo co go mi raz na nocnom chate orbi napisal o Bradym ze "vsichni ho miluji".
Nesledujem tuto sutaz dlho a rad by som videl peytona v jeho vrcholnej forme, ale pre mna bola nadhera sledovat co ten pan z noveho anglicka tuto sezonu hadze. To bol iny level ako vsetci ostatny. Ano, "milujem ho". See it before you do it v kazdej jednej akcii. A nezabudam ani na to jeho burcovanie lavicky na zaciatku sezony, ktory im prilis nevysiel. Pravy lider a vodca. Tesim sa na zapas NEP a verim ze sa dostanu do SB. (jasne ze v 1stQ mu zlomia pravu ruku v lakti )
Ak sa podari niekomu ich vyradit bude to v overovom zapase.

V druhej casti pavuka sa mi pozdava GB.
Pekny kurz na vyhru SB (17), philla doma nic moc, a GB uz ich tuto sezonu doma porazili. Plus v dalsom kole chicago, ktoremu som teda vobec neprisiel na chut.

Este k Indy. celu sezonu som sa bavil pohladom na ich trenera. taky roztraseny, priposrany, vobec sa mi nezdalo ze ma veci pod kontrolou.

Upozornujem, ze moje nazory su silne amaterske.