Ahoj, právě jsem se zde regnul abych se zdejších protřelých sázkařů zeptal na názor na finanční spread betting, na netu obyčejně dostupný pod termínem "spread betting"
Chtěl bych někdy v budoucnu (až bude dostatek peněz na řádný vklad, teda snad až bude..) začít s online obchodováním na burze a zjistil jsem že se dá na ty finanční trhy i sázet "spread betting" a dokonce že ten spread betting sdílí s klasickým tradingem na finančních trzích i terminologii, teorii (indikátory atp), data sou stejná, trhy jsou stejný, dokonce se dá i sázet na platformách na kterých se jinak obchoduje při finančních trzích na profesionální úrvni (mt4) a určitě budou i další. A samozřejmě to sázení je co do vstupního kapitálů mnohem přívětivější respektive zpravidla je to čistě na sázejícím kolik vloží.
Co se týká těch poskytovatelů nebo sprostředkovatelů služby, je běžné že spadaj pod různé velké ryby v netovém sázení, obvykle se sídlem někde v gibraltaru, ale takové jsou zároveň taky regulovány britským úřadem FSA, což je nejvyšší státní autorita v oblasti financí v Anglii.
Máte někdo nějaké zkušenosti s pread bettingem o které by ses mohl podělit?
Omlouvám se modům pokud to píšu na špatné místo, tento topic mi přišel co do předmětu jako nejvíc odpovídající.

Odpověď s citací