Pánové sory,ale přijdu si tady někdy jak mezi madaramaTím se nijak nechci dotknou sklenara.Ivan tady celou dobu operuje s naprosto nesmyslným údajem,že trefuje 70% z extraligy což je naprosto nic neříkající údaj samozřejmě,všichni se s ním o tom bavíte a založíte mu forum,bral jsem to jako srandu a nabídnul mu sázku,kterou klidně může vyhrát ikdyby byl nakonec v mínusu s tímto hodnocením.On to i přesně takhle chápe a několikrát píše viz.
A vy pak po něm chcete aby si počítal -0,85 jednotkyIvan777 v 24 říj 2010 21:35
"Na papier" si tipujem skoro všetko, a tu mám úspešnosť 70%. Reálne peniaze stavím len na vyššie kurzy, väčšinou pod 1,8 nedávam, no a tam je úspešnosť samozrejme nižšia. Samozrejme ak existuje na fóre taká možnosť, tak mi dajte sekciu, kde si môžem založiť tému a pridávať tam komplet tipy na celú slovenskú hokejovú extraligu a uvidíme, či to aj dlhodobo dokážem udržať niekde okolo 70%, čiže 3,5 trafených zápasov z 5...Sory ale tady mě přijdete natrvdlí vy ostatní a ne Ivan.To se pak sice dopočítá k mínusu,ale nedopočítá se výsledku který tady prezentuje,ikdyž samozřejmě jak píšu je nic neříkající
![]()