Jj, taky se připojuju ke gratulaci!Osobně jsem bohužel projel v posledních 2 zápasech sázkama na Vancouver téměř 6 jednotek a jsem na tenhle tým brutálně nasratý... i když nikdo mě nenutil a v důsledku je to zase jen moje chyba, že jsem ignoroval fakta, která hovořila jasně o tom, že Boston byl v týhle sérii zkrátka lepší tým
Nějak jsem se tím hypem kolem Kosatek a finále celkově nechal blbě strhnout. Stejně to nechápu, neskutečná atmosféra před 7 zápasem, domácí měli mít jasnou výhodu a převahu už jen díky tomu prostředí(přestože na některý týmy z toho padá deka), nastoupili a prvních 10 minut hrubě tlačili, byla jen otázka času, kdy zaskórujou, jasně Bruins přehrávali. Pak najednou koupí první gól prakticky odnikud a od tý chvíle mi přišlo, že snad přestali hrát nebo co. Hnus. Jsem ale rád za český kluky v týmu Bruins, hlavně Kaberle to fakt vychytal dobře s tím přestupem. A po tom klepci co jsem společně s Canucks schytal jsem docela rád, že nastávají měsíce klidnýho usedlýho sázení téměř bezemočního baseballu... taková poklidná úředničina, skoro jako v kanclu
![]()

Odpověď s citací