Podle mě vyhraje Vancouver. Ale nechci nikoho odrazovat, protože 2 výhry po sobě třeba přes OT není nic nepřekonatelného a kurz přes 4 je pěkný. Podle mě si Boston přivřel dveře v minulém zápase v první půlce zápasu, kdy mohl sérii zlomit na svou stranu(série přesilovek atd). Minulý zápas jsem si zahrál remízu a Under. Remíza byla dlouho hodně reálná, ale poté co šel Vancouver do vedení, tak mi bylo jasné, že Boston už nesrovná. Při odhadech, kdo se stane vítězem, mám rád pohled do historie. A proto nemám moc v oblibě americké sporty, nežiju tam, trochu jiná mentalita a zpětný pohled je zahalen v mlze. Z toho mála co jsem schopný vyčíst: Po finálových účastech 1982 a 1994 to Vancouveru konečně na třetí pokus vyjde. Po 18 letech vyhraje opět kanadský tým(hodně věcí se momentálně vrací ke kořenům a zázraky se dějí). Ze šotů jsem si nemohl nevšimnout, jak tím celý region neskutečně žije. Hodně fanoušků si splní svůj sen, v který možná ani nedoufali, že se někdy dožijí. Tak jako já jsem nikdy nevěřil, že Plzeň někdy vůbec bude hrát poháry, natož že vyhraje celou ligu. A Boston jako tým zakládají šestky si holt ještě chvíli počká. Třeba za rok, 40 let po posledním triumfu přijde ten pravý čas. Krejčí správně odhadl, že můžou dojít až do finále, ale ani o krok dál dodávám![]()

Odpověď s citací