Vcera jsem byl totalne odvareny od debutu Craiga Andersona...i kdyz jsem mel Kessela a Graba, mohl jsem jen sundat vsechny klobouky.
Vcera jsem byl totalne odvareny od debutu Craiga Andersona...i kdyz jsem mel Kessela a Graba, mohl jsem jen sundat vsechny klobouky.
Původně odeslal dominator
Jj, jasny, ze kurz 18 uz tam nebude, ale treba tam este bude pekny kurz. ale rikas teda, ze uz to teda nikde vypsany neni jo?![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
vedení Lavin muselo jistě kvitovat starty odchozích v novém působišti
Stewardík se nám poBluesnil, nu což už ..at mu to tam padá
a hlavně, dnes proti bejvalejmkolem 3,50
sledování props tě naučí lépe číst hru
při pohledu na tiket z davu, jsem si na tohle vzpomnělsázím nejnižší kurs, protože si myslím ..čím nižší kurs tím sázím většího favorita a mám tak větší šanci na uspech
S timhle bych byl opatrny, aby nekdo neznaly nezabrousil do tohohle vlakna a nezacal delat hovadiny.![]()
https://www.tipsport.cz/webtip-sandbox/ ... gH9rkYo%3D
jak je vidět i s favoritu jde poskladat slusnej lupen
LOL haluz roku![]()
![]()
když se vrátil Larsson do Celtic Parku, v drese Barcelony, hlavou směrem k zemi "slavil" golovou pečet zápasu, tímto gestem tak uctil roky strávené pod křídly svého chlebodárce a Stewardík ? jeho hands up směřovaly někam ke střeše haly po využití PP ...asi radost ci co
250% z vkladu go home...pátého dubna máme repeté![]()
![]()
stwartik jedeee
V zapase Pittsburghu s rozjetymi SJ jsem zvedavy na debut J.Neala, stejne jako domaci fans doufam v nejake goly a drtive presilovky lajny Staal-Kennedy-Neal, Tipac mi nabidl Neala v kurzu 4.3, ktery zkusim, divil jsem se, jak muze Tipac vypsat 4.7 na T.Kennedyho a pak me sokovala jeste Fortuna, ta si vypsala na Tylera 5.8!!! Jestli tohle neni value, tak uz nevim co.
Z dalsich zkusim J.Spezzu, pote, co promarodil leden, dostal po navratu chut do hry, zatim mu chybi stesti v koncovce, ale kvalitu ma, jeden z lidru dnesni Ottawy. Doxx 3.45, Tip 3.4.
Posledni je J.Blake za 5.8, to je taky trosku ulet.
forma Teddho Purcella dnes vygradovala![]()
tak papírovýho čertíka jsem bral z eFka taky ....jedinej hráč Pens co po zranění Syda a Malkina drží golovou potenci v parádním kursu
Spezza pekne vymáklej
proč by měl bejt kurs na bjeláska blejka úlet ? Normálně stojí kolem 5,20 proti daleko horším obranám než defenzivně laděným Kings ?
pod označením "kursový ulet" mi příjde na mysl kurs o 30% + vyšší než je můj fair odds tzn 4,40 je fair ?! no první pětka po návratu Getzlafa je opět kompaktní a lajna Koivu (36let)- Sellane (40let) - Blake (37let) tak není vytěžována ...přeci jen už jsou to starší pánové![]()
Teemu je z teto lajny momentalne slusne onfajr, Saku není žadnej střelec a Jáson už je dávno za zenitem, už to není ta strelecká suprstár z dob kdy řádil za Ostrovany proto mě na něj nechává kurs 5,80 naprosto chladným, samozřejmě pokud nehraje proti Columbusu se mrkni na H2H nechápu co proti Modrokabátníkum má ?![]()
Tohle jsem mel cist pred pulnoci, obcas jeste posloucham pocitovku, usetrilo by mi to par kacek. Jason byl vybran misto prave Purcellapod označením "kursový ulet" mi příjde na mysl kurs o 30% + vyšší než je můj fair odds tzn 4,40 je fair ?! no první pětka po návratu Getzlafa je opět kompaktní a lajna Koivu (36let)- Sellane (40let) - Blake (37let) tak není vytěžována ...přeci jen už jsou to starší pánové
Teemu je z teto lajny momentalne slusne onfajr, Saku není žadnej střelec a Jáson už je dávno za zenitem, už to není ta strelecká suprstár z dob kdy řádil za Ostrovany proto mě na něj nechává kurs 5,80 naprosto chladným, samozřejmě pokud nehraje proti Columbusu se mrkni na H2H nechápu co proti Modrokabátníkum má ?![]()
![]()
Jinak fajn noc![]()
tip dne![]()
a z čeho pak vycházela tahle "pocitovka" ....oblíbenec ? minule ti vyšel ? žlutej přeliv ?obcas jeste posloucham pocitovku
Dnes je na pořadu 6 utkání tak si trošku zatipujem :
NejofenzivnějšíPhiladelphia vs NY Islanders
Nejvíce gólů dáPhila
Střelec večera : Carter
Philadelphia 4-3pp NY Islanders 5:2 ( Carter )
Detroit 1-4 Dallas 3:3 ( Benn )
Montreal 4-5 Toronto 2:0 ( Gionta )
Nashville 0-3 Chicago 2:4 ( Hornqvist )
Vancouver 3-2 St. Louis 4:1 ( Kesler )
Los Angeles 4-2 Minnesota 2:2 ( Havlat )
Pocitovky obvykle z niceho nevychazeji, kdyz to je podlozeno stats ci formou a kurzem, je to rutina, vsadis, bo je to value, obcas prileti pocit, ze dotycny da gol, i kdyz treba neni v top forme a ten jsem mel vcera, tot vse.a z čeho pak vycházela tahle "pocitovka"
Zlutej preliv![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |