Dneska si zkusim v kurzu 5.1 v Tipaci Tylera Ennise, tenhle mladik uz je peknych par zapasu bez golu, v poslednich zapasech dostal streleckou chut (6s ve Phoenixu a 7 proti Phile), hodne slusny TOI, gol si zaslouzi a myslim, ze uz to dlouho trvat nebude.
No a pak nekoho klasicky z trojice Ostrovanu, Comeau, Moulson, Tavares, pri zlepsene forme Islanders v posledni dobe hodne vzrostla value na tyhle strelce, nekdo z nich skoruje skoro v kazdem zapase, Moulson uz je 4z bez golu (T 3.8 ),Tavares tam je kurz nejmensi (nejlepsi ma myslim CH 3.4) a pak Blake Comeau (CH 4.1, T 4), ten myslim prekonal mnohozapasovou krizi(jako cely tym) a strasne si veri, z last 20 skoroval v 8i a kurzy pokazde pres 4, maj doma trapici se Ottawu, tak bych se moc divil, kdyby nikdo z tehle trojice neskoroval (jako bych se uz v tehle sezone jeste nicemu nedivil , no krasa NHL).
Tipy jsem nevyhodnotil, vysel akorat B.Comeau v peknem kurzu, shodou hustych nahod se Islanders a Sabres utkavaji dnesni noc,Ennis ma 5min pred koncem gol a asistenci pro savle a trio ostrovanu radi dal,Tavares hattrick,Comeau zase gol a Moulson 3asistence... to je masakr. Stava se mi to docela casto, ze tipy z nejake noci vyjdou do puntiku o kolo pozdeji, mozna bych mohl nejak prizpusobit strategii