Tak ja se urcite nepovazuji za nejakeho odbornika na NHL, nakonec ani na zadny jiny sport, ale vzhledem k tomu si dovolim pripojit i nektery ze svych tipu, ktere dnes hraji. V zapase N.Y. Islanders-Tampa Bay se mi zamlouvaji dva strelci domacich u kterych se mi vypsane kursy zdaji alespon dle meho skromneho nazoru hratelne. Prvni z nich je hrac Rob Schremp, ktery sice v aktualni sezone za Islanders skoroval zatim pouze "sestkrat" v sestnaci zapasech, nicmene v aktualnim mesici prosinci se z osmi zapasu trefil hned ctyrikrat plus ctyri body za asistence (pokud jsem se neprepocital). Take posledni dobou mimo jine v zapasech dostava daleko vice prilezitosti. Napriklad v poslednim zapase s Phoenixem, ve kterem se mimo jine take jednou trefil si pripsal sest strel na branku pri TOI 19 minut (z toho 5:38 minut stravil na lede pri presilovce, ktera je mimo jine take dulezita pro vstreleni golu). Z tohoto duvodu mi kurs od Tipsportu 6,40 prijde alespon pro moji malickost velmi lakavy. Tim druhym hracem, ktereho hraji, je Blake Comeau u nehoz jiz se mi psat nic nechce, ale kurs 5,10 u DOXX mi prijde take lakavy. Toho vsak hraji o trochu s nizsi duverou. PS: Kazdy verte hlavne ve sve vlastni schopnosti a ne takovemu laikovi jako jsem ja. Tak tem co se se mnou nakonec i pripadne "svezou", tak at dany tipy vyjdou. Jinak bych velmi ocenil, aby tento prispevek byl zacatkem daneho zapasu smazan, mam k tomu osobni duvody, diky. Jeste bych vsem chtel poprat stastne a vesele vanoce a hodne zdravi a stesti v roce 2011.

Odpověď s citací