pokud pustí Ryaneho týmový lékař na led, proti "Cloniči" bude mít daleko větší šanci posbírat v utkání víc bodů![]()
Lidstrom + Boyle kursy kolem 6,50 něco mi říká, že právě obránce rozhodně tohle utkání
pokud pustí Ryaneho týmový lékař na led, proti "Cloniči" bude mít daleko větší šanci posbírat v utkání víc bodů![]()
Lidstrom + Boyle kursy kolem 6,50 něco mi říká, že právě obránce rozhodně tohle utkání
sledování props tě naučí lépe číst hru
Preju to zralokum, takze Joui v OT.Snad se trochu seberou a zahrajou lip nez minule.
Seguin - Stamkos 2.85 2.25 2.80 ...slušně přestřelenej kurs na Stýva, bych vypsal tak 1,60
Bergeron - Bergenhaim 2.75 2.25 2.90 ... tady jasně favorizuji navrátivšího se Medvěda
Chára 5,50 by Doxx ...dnes by to z PP už mělo spadnout
Seguin - Stamkos 2.85 2.25 2.80 [replacer_img] 0:1
Bergeron - Bergenhaim 2.75 2.25 2.901:0
Chára 5,50 by Doxx ...dnes by to z PP už mělo spadnoutChára zase střílel o106, ale goloveho uspechu se nedockal
poměr hráčských kvalit a momentální formy se určitě nezrcadlí v kursu 2,10 na Henrika, Luongo si dnes o5 přidá svoji lapačku k dílu a mladej Loagan má tu smůlu že mu moc neskákají kanadský body za golový pasy ...Deny je letos fakt nějakej divnej a Clowe asi ještě není fit
pro mě jasná volba na Sedinovce
H. Sedin vs Coture 2:0![]()
dnes o5 nepochopitelnej kurs na Stýva ?! Můj fair je 1,55 takže nabízenejch 2,40 opravdu, ale opravdu![]()
Stamkos vs Seguin 3:0 [replacer_img]
Chára +0,5 asistence 3,10 by Doxx
největší šance Medvědů jak dostat 170 gramů vulkanického kaučuku za Luongova záda vidím v početní výhodě. kterou řídí právě slovenský zbojník, mimo jiné držitel nejtvrdší střely v historii NHL...tři celých deset je fakt dost, když se vyplací i za druhou asistenci![]()
Zkušeně mistře. Gratka. Jinak je neuveritelne, jak Canucks v letosnim play off fakt vyjde, na co sahnou.největší šance Medvědů jak dostat 170 gramů vulkanického kaučuku za Luongova záda vidím v početní výhodě. kterou řídí právě slovenský zbojník, mimo jiné držitel nejtvrdší střely v historii NHL...tři celých deset je fakt dost, když se vyplací i za druhou asistenci
11:35 BOS PPG - Mark Recchi (3) Assists: Z. Chara (4) & P. Bergeron (12)
gj Zdenda![]()
Krejčí +0,5 asistence 2,10 by Doxx ( můj fair 1,45 )
Chára +0,5 bodu 2,50 by Doxx
Zdeno "prohrál" minulej zápas nedurazným pokrytím Burrowse, motivace napravit chybu v dalším utkání ....Medvedi hrají poprvé doma, všechny aspekty kromě faktoru Luongo hrají pro to, aby se 117 kilo živé váhy na šest centimentrů přes dva metry bodově prosadilo..
00:11 BOS Andrew Ference (3) Slap Shot - Assists: R. Peverley (7) & D. Krejci (9)
15:47 BOS David Krejci (11) Wrist Shot - Assists: M. Ryder (& Z. Chara (5)
18:06 BOS Chris Kelly (5) Wrist Shot - Assists: D. Paille (3) & Z. Chara (6)
z hlavy na špalku ke dvoum bodům...slušný načasovaní formy, která bude podle mě ještě gradovat
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |