Téma: Discussion - - -> NHL střelec 2010

Re: Discussion - - -> NHL střelec 2010

kamo to bylo kdyz zteaceli 26 bodu premejslej ted uz to asi mit nebudou zejo.. a uz vubec ne kurz 18

Vcera jsem byl totalne odvareny od debutu Craiga Andersona...i kdyz jsem mel Kessela a Graba, mohl jsem jen sundat vsechny klobouky.

Citace Původně odeslal dominator
    kamo to bylo kdyz zteaceli 26 bodu premejslej ted uz to asi mit nebudou zejo.. a uz vubec ne kurz 18

Jj, jasny, ze kurz 18 uz tam nebude, ale treba tam este bude pekny kurz. ale rikas teda, ze uz to teda nikde vypsany neni jo?
    Fandit srdcem, sázet rozumem

vedení Lavin muselo jistě kvitovat starty odchozích v novém působišti

Stewardík se nám poBluesnil, nu což už ..at mu to tam padá

a hlavně, dnes proti bejvalejm kolem 3,50
    sledování props tě naučí lépe číst hru

sázím nejnižší kurs, protože si myslím ..čím nižší kurs tím sázím většího favorita a mám tak větší šanci na uspech

S timhle bych byl opatrny, aby nekdo neznaly nezabrousil do tohohle vlakna a nezacal delat hovadiny.
    při pohledu na tiket z davu, jsem si na tohle vzpomněl

https://www.tipsport.cz/webtip-sandbox/ ... gH9rkYo%3D

jak je vidět i s favoritu jde poskladat slusnej lupen

LOL haluz roku

když se vrátil Larsson do Celtic Parku, v drese Barcelony, hlavou směrem k zemi "slavil" golovou pečet zápasu, tímto gestem tak uctil roky strávené pod křídly svého chlebodárce a Stewardík ? jeho hands up směřovaly někam ke střeše haly po využití PP ...asi radost ci co

250% z vkladu go home...pátého dubna máme repeté

stwartik jedeee

V zapase Pittsburghu s rozjetymi SJ jsem zvedavy na debut J.Neala, stejne jako domaci fans doufam v nejake goly a drtive presilovky lajny Staal-Kennedy-Neal, Tipac mi nabidl Neala v kurzu 4.3, ktery zkusim, divil jsem se, jak muze Tipac vypsat 4.7 na T.Kennedyho a pak me sokovala jeste Fortuna, ta si vypsala na Tylera 5.8!!! Jestli tohle neni value, tak uz nevim co.
    Z dalsich zkusim J.Spezzu, pote, co promarodil leden, dostal po navratu chut do hry, zatim mu chybi stesti v koncovce, ale kvalitu ma, jeden z lidru dnesni Ottawy. Doxx 3.45, Tip 3.4.
    Posledni je J.Blake za 5.8, to je taky trosku ulet.

forma Teddho Purcella dnes vygradovala

tak papírovýho čertíka jsem bral z eFka taky ....jedinej hráč Pens co po zranění Syda a Malkina drží golovou potenci v parádním kursu

Spezza pekne vymáklej

proč by měl bejt kurs na bjeláska blejka úlet ? Normálně stojí kolem 5,20 proti daleko horším obranám než defenzivně laděným Kings ?

pod označením "kursový ulet" mi příjde na mysl kurs o 30% + vyšší než je můj fair odds tzn 4,40 je fair ?! no první pětka po návratu Getzlafa je opět kompaktní a lajna Koivu (36let)- Sellane (40let) - Blake (37let) tak není vytěžována ...přeci jen už jsou to starší pánové

Teemu je z teto lajny momentalne slusne onfajr, Saku není žadnej střelec a Jáson už je dávno za zenitem, už to není ta strelecká suprstár z dob kdy řádil za Ostrovany proto mě na něj nechává kurs 5,80 naprosto chladným, samozřejmě pokud nehraje proti Columbusu se mrkni na H2H nechápu co proti Modrokabátníkum má ?

pod označením "kursový ulet" mi příjde na mysl kurs o 30% + vyšší než je můj fair odds tzn 4,40 je fair ?! no první pětka po návratu Getzlafa je opět kompaktní a lajna Koivu (36let)- Sellane (40let) - Blake (37let) tak není vytěžována ...přeci jen už jsou to starší pánové

Teemu je z teto lajny momentalne slusne onfajr, Saku není žadnej střelec a Jáson už je dávno za zenitem, už to není ta strelecká suprstár z dob kdy řádil za Ostrovany proto mě na něj nechává kurs 5,80 naprosto chladným, samozřejmě pokud nehraje proti Columbusu se mrkni na H2H nechápu co proti Modrokabátníkum má ?
    Tohle jsem mel cist pred pulnoci, obcas jeste posloucham pocitovku, usetrilo by mi to par kacek. Jason byl vybran misto prave Purcella
    Jinak fajn noc

tip dne

obcas jeste posloucham pocitovku
    a z čeho pak vycházela tahle "pocitovka" ....oblíbenec ? minule ti vyšel ? žlutej přeliv ?

Dnes je na pořadu 6 utkání tak si trošku zatipujem :

Nejofenzivnější Philadelphia vs NY Islanders
    Nejvíce gólů dá Phila
    Střelec večera : Carter

Philadelphia 4-3pp NY Islanders 5:2 ( Carter )

Detroit 1-4 Dallas 3:3 ( Benn )

Montreal 4-5 Toronto 2:0 ( Gionta )

Nashville 0-3 Chicago 2:4 ( Hornqvist )

Vancouver 3-2 St. Louis 4:1 ( Kesler )

Los Angeles 4-2 Minnesota 2:2 ( Havlat )

a z čeho pak vycházela tahle "pocitovka"
    Pocitovky obvykle z niceho nevychazeji, kdyz to je podlozeno stats ci formou a kurzem, je to rutina, vsadis, bo je to value, obcas prileti pocit, ze dotycny da gol, i kdyz treba neni v top forme a ten jsem mel vcera, tot vse.
    Zlutej preliv

Stránka 28 z 37 PrvníPrvní 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637 PosledníPoslední

Podobná témata

1. Discussion - - -> NHL střelec 2011
    By kiri in forum Hokej / Ice hockey
    Odpovědí: 347
    Poslední příspěvek: 09.10.2014, 15:36
  2. day-to-day Tipovačka - - - > NHL STŘELEC 2010
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 09.03.2011, 22:47
  3. Today preview - - - > NHL střelec 2010
    Odpovědí: 21