Citace Původně odeslal wilkin
smigi svojou jednostrannu kritikou si docielil to,ze na jednom nemenovanom fore si nastval kopu ludi.Od teba sa optimistickej reakcie nedockame
naivny si ty,ked si myslis,ze chcem zarobit 6eur na 3ludochVed ta elektrina potrebna k tomu ma vyjde viac.
A k tej uspesnosti-jedna sa o AH,a tam su sance malicko vysie.napr pri +0,25 alebo +0,5 staci aj remiza na vyhru
Tak pokud jsi ja dobre pamatuju, tak byli tri (jeden co se snazi sve "zarucene tipy" prodat a pravdepodobne jeho dve spriznene duse. Jinak nakonec to skoncilo tak, ze mi za me nazory vyhrozovali soudni obsilkou, coz mne ohromne pobavilo), coz si nemyslim, ze je zrovna mnoho (alespon dle reakci, nikdo jiny se nevyjadroval a kdyz uz tak prave proti takovym jako jses sam). Je ale videt, ze nezahalis a snazis se rozhodit sve derave site vsude a to ne jenom zde foru. Samozrejme ja nedosahuju takovych "zazracnych vysledku" (alespon dle tvych komentaru, kterym ja verim asi stejne jako tomu, ze Josef Vissarionovič Džugašvili byl lidumilem) jako tvoji poskytovatele, ale zase na druhou stranu vykazuju zisk dlouhodobe, ktery mi alespon na zivobiti momentalne vystaci (a to uz nekolik let). Uz se take nemohu dockat, az zde ty sve "zazracne tipy" zverejnis, zejmena se nemohu dockat te tebou avizovane uspesnosti.