Každopádně lze v podvědomí přepisovat rovnice,o tom není pochyb osobně odzkoušeno.Jasně sladit dokonale dohromady podvědomí a vědomí nejde,ale udělat to u činnosti kterou se člověk zabejvá leta jako třeba sázení by mělo jít,prostě nesmí vzniknout rozpor mezi rozumem a pocitem,pokud vznikne je třeba se tomu věnovat a najít řešení co udělat a to si zafixovat.V livku není čas dumat co a jak musí to bejt reflex,K těm věcem že jsem vrátil pani na ulici peněženku a vyhrál akovku se nevyjadřuju ,to je pro mě moc hluboký ale nic ve zlém.Myslím jen že si to člověk zapamatuje a když by nevyhrál,tak to zapomene,a náhody se dějí
Každopádně jak leta koukám na tenis a sleduju každej pohyb co hráč udělá,gesta mimiku jsem celkem nechutně deformovanej a umím celkem slušně poznat co si kdo myslí až mě to někdy leze krkem,jsem jak psychopat kterej všude vnímá pocity druhejch a neustále mě něco rozčiluje že to ostatní nevidí taky,zlatej americkej fotbal
![]()
Jinak různý energie co člověk vyzařuje souhlas,dokonce jsem jednou nalitej viděl auru,asi hodinu jsme to zkoumali s přítelkyní,zhasínali měnili místa a zpusobem jak se kouká na ty skrytý obrázky tím rozostřeným pohledem tam prostě byla ikdyž jsem tomu nikdy nevěřil a nezabejval se tím a ani ted to nedělám.Je to jen o naladění a vnímavosti,tak a ted už jsem za magora zcela![]()

Odpověď s citací