S intuici dlouhodobe taky valcim,v zivote i v sazeni.Par kacek uz me to taky stalo,hlavne se do toho vzdycky jeste vlozi mozek,a pak je to souboj kdo z koho,kdyz je mozek vylozene proti,tak bohuzel intuici vzdycky prehlasuje,kdyz mozek neni 100proc presvedcen,alespon chvili odolava a to se pak casto stava,ze kdyz intuice zvitezi,tak nez provedu sazku,prilezitost je pozastavena a intuice se ukaze pravdiva o sekundu driv,nez bych potreboval...
Muj mozek je zvlastni pripad sam o sobe,nekolikrat v zivote jsem mel fakt obrovsky silne Deja vu,dvakrat jsem mel vestecky sen nebo co,jednou jsem se za bileho dne prochazel ulici a mijel nove otevreny shop,vybavilo se mi presne to same co v nedavnem snu,ja vesel do obchodu a pamatoval si dopodrobna regaly,nejvetsi ulet byl,ze me to tak vystihovalo,ze jsem normalne zacal premyslet,jestlim opet nesnim,i kdyz jsem vedel,ze uz je to real.Druhy sen toho druhu byl hrozne silny zivy sen o vysledku zapasu pred vice nez deseti lety,byl to domaci zapas Baniku s Brnem,zdalo se mi vysledek polocasu 0:0 a ze Banik rozhodne ve druhem ze standartky,myslim z rohu,zdalo se mi to asi dva dny pred zapasem a nevsadil jsem na vysledek ani korunu,akorat jsem pred zapasem u piva prohlasoval,ze vyhrajem 1:0 a rozhodneme z rohu ve druhem,pak jsme to vsichni z uzasem sledovali na Bazalech...dodnes cekam na podobny sen pripraven jednat a nakladat
A to co psal Orbi a Dharma,ze pri nezavislem sledovani bez sazeni se casto stane,co si mysli,mam to taky,ale neni to vzdycky,ze,jinak bych asi nemel problem potom prehlasovat mozek pri samotnem aktu sazeni,ale tam by se zase vlozily zalezitosti mezi nebem a zemi...
Porad se ucim to vsechno kombinovat,jak psal Franta,aby to sedlo jako celek,ale je to alchymie...