Tak já intuici v sázení věřím čím dál víc a letos bych dokonce rád na speciálně pro ten účel otevřeném účtu otestoval v rámci nadcházející NBA, NHL a NFL výhradně intuitivní sázení, a pak to porovnám s výsledky z ostatních účtů, kde budu nadále běžně zohleďnovat všechny ostatní faktory a stats. Jsem zvědav jak to dopadne, už jsem se na to chystal loni, ale časově mi to nevycházelo starat se paralelně o účty s uplatněním rozdílných strategií. Samozřejmě s tím, že to buďto nevychází když to člověk začne sázet nebo že se "zneužití" trestá nezbývá než souhlasit. Je to skoro jako magie a ta by taky neměla být používaná k osobnímu obohacení, jelikož ty informace člověk chytá přímo z éteru (napojení na Vesmír) zdarma a neměl by je využívat komerčněAle přesto mi to přijde škoda v tom, že třeba někdy i na streamu se mi stává, že od první minuty, od prvního minutýho koše člověk ví, jak se bude zápas vyvíjet a jak asi dopadne. Ale je fakt, že z toho či onoho důvodu se mi na takovým typu zápasu podaří zůstat v plusu málokdy, nepouští mě to, možná i předsudky a předzápasový představy mi do toho kecají, takže pak když už je pozdě jako mantru dokolečka opakuju "já to tušil, věděl, říkal..." a je to prd platný. Asi je to tak dobře, kdo ví
![]()
Každopádně je fajn ten happyend s Greekem!![]()

Odpověď s citací