A je zpátky na 1,7.Původně odeslal cha cha
To snad stojí bookmaker u Stakhovského v šatně a poslouchá, jak mu lupe v zádech.
A je zpátky na 1,7.Původně odeslal cha cha
To snad stojí bookmaker u Stakhovského v šatně a poslouchá, jak mu lupe v zádech.
Původně odeslal cha cha
Lopez ?
Vsak je nanho od 1.72 do 2.04 ... o akom kurze 1.1 to hovoris ? A mas na mysli vobec Lopez proti Stakhovsky ?
[quote=cha cha]A je zpátky na 1,7.Původně odeslal "cha cha":2hft2hbe
To snad stojí bookmaker u Stakhovského v šatně a poslouchá, jak mu lupe v zádech.[/quote:2hft2hbe]
To musela byt nejaka chyba na tom "skvelom"Bwin...
Někeří tu máte programy, co sledujou pohyby kurzů, ne? Já se v tom prd vyznám.
Samotnýho by mě zajímalo, jestli jsem blázen.![]()
Podle OP spadnul za 5 hodin ze 2.00 na 1.35, aby pak během 45 minut vzrostl na 1.85. Na Bwinu se občas dějou zvláštní věci.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
jo nekteri maji takove programyPůvodně odeslal cha cha
a jini, takove tvrde jadro, u toho sedi celej den a sledujou to jako serialblazni to nejsou
Gambling feels like endless ejaculation
Tak kdyz uz jsem tu zas nakoukl,tak neco hodim,jsem zvedav jestli tu konecne neco netrefim,zatim mi sazkar prinasel stesti da se rici
)
finale US open zeny
Zvonareva Vera (RUS) vs. Clijsters Kim (BEL) 1 kurz 3 Boylesports .... nijak zvlast se rozepisovat nebud zvlast kdyz to za 20 min zacina....kazdopadne v kurzu 3 hodnota urcite je vzhledem k tomu co Zvonareva predvadi plus dva posledni dva vzajemne vyhrala a celkove posledni ctyri byly pokazde 3setaky..... GL kdo to jeste stihne![]()
Původně odeslal eminems
jo jooo hodnota tam byla obrovskaDD 16 26,velmi tesne
.... tak priste Vero do tretice vseho dobreho i zleho ve finale
)
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |