Nemáte někdo zkušenost s touhle sázkovkou? Teď mají celkem zajímavý bonus betredkings.com/terms/firstdepositbonus1.html
Nemáte někdo zkušenost s touhle sázkovkou? Teď mají celkem zajímavý bonus betredkings.com/terms/firstdepositbonus1.html
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
ahoj hraje tam nekdo? jaky mate limity? ja mam od registrace maxbet cca 20 Ecek temer na cokoliv
Já tam trochu sázim. Mám aktivní program Cash back (měsíční)....20% z prohraných sázek.
Již utekl více jak měsíc od poslední aktivace a stále nic nepřipsali. Budu je kontaktovat na support a dám vědět. Je možné, že se do toho jaksi promítla má účast na promo akci k French open - kde mi za umístění v tipování do 20. místa nějaké drobné připśali. I tak je to ale více jak měsíc od znovuaktivace cashback programu. Tak nevím.
Tak jsem obdržel odpověď. Jestli to dobře chápu, tak odečtou výhry od proher. To co zbyde považují za čistou ztrátu a z toho počítají cash back.
Myslel jsem, že výherní sázky jsou odděleny od proherních. Z proherních, že potom počítají cash back.
"Thank you for your email regarding our promotion.
Please kindly be informed that the minimum cashback payment is 5 USD, EUR, GBP. If the amount is less than this, it will not be paid.
Net losses are calculated as Losses - Winnings - bonuses given = Net Losses during the particular time period."
FREE BET na Bet red kings
Make a deposit using Deposit Code: CHAMPQ
Place a €10 (£10, $10) bet (Live or pre-live) with odds 1.5 or over on Any of the Champions League Qualifier games on the 17 July
If your initial bet is settled as a loss, you will receive a €10 (£10, $1) Free Bet
Code valid: Between 13 - 17.7. 2012
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |