Delal nekdo posledni dobou vyber z betonline, pripadne sportsbetting? Google mi porad vyhazuje stiznosti od amiku na vyplaty. Ja s nima nikdy nemel sebemensi problem. Ma teda nekdo cerstvou zkusenost?
Delal nekdo posledni dobou vyber z betonline, pripadne sportsbetting? Google mi porad vyhazuje stiznosti od amiku na vyplaty. Ja s nima nikdy nemel sebemensi problem. Ma teda nekdo cerstvou zkusenost?
Ja mam s nimi negativne skusenosti.
Na kazdy vyber cakam dlhsie ako predchadzajuci
Naposledy som o vyber poziadal zaciatkom februara a na MB mi to nabehlo po 3och tyzdnoch. (ani som to neurgoval, ako som to robieval predtym. to bola len strata casu -> neustale odkazovali na problem u procesora)
Ak sa mozem opytat, ako dlho v priemere cakas ty?
"V sázkovém byznysu platí, že kurz 100:1 a vyšší cifry už vyjadřuje, že bookmakeři jsou si jisti, že se daná věc nemůže stát. A zařadili je jen z marketingových důvodů."
Ja vyberam cca kazde 3 / 4 mesiace.
Je mozne, ze ten delay mam kvoli tomu, ze sa snazim vyberat bez poplatkov v piatok, alebo ze vyberam z $ uctu na £ MB.
"V sázkovém byznysu platí, že kurz 100:1 a vyšší cifry už vyjadřuje, že bookmakeři jsou si jisti, že se daná věc nemůže stát. A zařadili je jen z marketingových důvodů."
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |