117.Sparta Praha - Viktoria Plzen Viktoria Plzen +0.5 1.926 4j 0-1 4OK
118.Sparta Praha - Viktoria Plzen 2 4.190 1j 0-1 OK
Bilance: 47 – 51 +5,38 Units
Aktuálně: 5-0 +6,87j
Tak pauzu jsem si plánoval, protože jednak nejsem spokojenej s výběrem zápasů + s haluzemi, po kterých prohrávám. Taková haluz by byla i výhra Sparty: když nevystřelíš na bránu těžko můžeš vyhrát. Od Plzně jsem čekal směrem dopředu víc(fotbal opravdu nestál za nic), ale v žádném případě nebyla horším mužstvem. Kalkuloval jsem i s tím, že když v posledních zápasech se Spartou byli lepší, tak se to už taky jednou musí výsledkově projevit. Ale Sparta v obraně podala kvalitní výkon. Na tom se dá stavět. S absencí útočné hry, klidnej střed tabulky by to bejt měl, přeci jenom při remízách ty body naskakují pomalu A na Spartě bude vyhrávat málokdo, když k tomu došlo dnes snad po 2 letech. Pobavil mě cinklej pomezní, hlavní se dnes držel, ale těžko nějak vypomáhat, když útok Sparty neexistuje.
S koncem hospodářského období bylo třeba vícejednotkovými sázkami trošku přikrášlit účetní bilanci, ti nenažraní akcionáři požadují dividendy pořád
Vysoké vklady doporučuju jenom u sázek na výhry svého týmu. Dají se tím zabít 2 mouchy jednou ranou: přivydělat nějaká Kč a ještě slušně si zafandit